De ce nu muncesc ţiganii

tiganimeme

Sper că aţi observat că ţiganii sunt peste tot. Pe stradă, la televizor, în filme. Asaltul a început însă timid. Mai întâi, au ocupat autobuzele şi tramvaiele. S-au folosit de talentul lor special şi au reuşit adevărate numere de magie. Au făcut să dispară portofele şi poşete. N-au iertat nici telefoanele şi au început să se simtă în buzunarele altora ca la ei acasă. Vremurile alea triste, în care vindeau seminţe pe stradă, erau departe.

Apoi, au început să se ocupe serios de ghicit şi de vrăjitorie. În cazul prezicerii viitorului, s-au folosit de bobi, de cărţi şi, atunci când tehnica le-a permis, au apelat chiar la globuri de cristal de ultimă generaţie. Au cerut bani mulţi pentru serviciile oferite, pentru că nu e uşor să prezici căderi la pat sau numerele de la loto. În paralel, nişte doamne mustăcioase au dus magia pe cele mai înalte culmi şi au rezolvat impotenţe şi epilepsii pe bandă rulantă. Ba chiar au adus, cu puterea minţii, şi iubiţi înapoi, şi au vindecat, în draci, alcoolismul şi sida. Normal că nici minunile astea nu le-au făcut gratis, dar măcar nu e aglomeraţia aia de la moaşte.

Era timpul să treacă la următoarea etapă, aşa că au început să joace în telenovele şi în filme. Şi, uite-aşa, uşor-uşor, au ocupat şi lumea mondenă şi, implicit, televizoarele. Odată intraţi în cutia aia magică, n-au mai ieşit de acolo, semn că le place foarte mult. S-au folosit de manele, dar şi de obiceiurile lor specifice, despre care au vorbit peste tot. Când au prins curaj, au început să se certe între ei şi să se înjure, logic, ca la uşa cortului. Etapa asta, plină de flegme şi de înjurături, încă n-a trecut, dar a fost combinată cu o prezentare de case. Şi uite-aşa le-am văzut caii din sufragerie, carpetele de pe pereţi, cănile de aur şi veceurile Versace, suflate cu rahat turcesc.

Băi, de vreo săptămână, etnia romă a ocupat şi lumea politică. Culmea e că ţiganii au reuşit să-l bage pe fratele preşedintelui Băsescu după gratii. Ba chiar l-au filmat pe fraier cu camera ascunsă.  E clar acum că sunt peste tot, da?

E limpede că se folosesc, în special, de naivitatea românilor, pentru că doar nu credeţi că-şi ghicesc între ei. Sau doar nu aveţi impresia că audienţa aia imensă şi-o fac singuri, cu globul de cristal şi cu nişte inimi de pisică, prăjite la 12 noaptea. D’aia nici nu se omoară prea mult cu munca. La câţi fraieri sunt în ţara asta, ar fi şi păcat să se angajeze la patron, cu salariul minim pe economie. – Articol de Răzvan Anghelescu

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. tiganii sunt tinuti in spate de clasa politica si bineinteles ca si ei la randul lor cotizeaza cu bani grei dupa cum se vede si acum la tv ca PDL-ul si alte partied au fost finantate de milionari ca DORIN COCOS,ELENA UDREA.,etc…………….

  2. Cum sa munceasca si sa devina cinstiti—-ß ei se bucura de prezentare pe toate canalele de tv in loc sa fie prezentat faima copiilor nostrii medaliati cu aur cistigate in toata lumea , munca lor si efortul parintilor lor, cum sa nu fure si sa-si construiasca palate cand presedintele tarii ales in 1990 era din breasla lor ,si ei au fost primii dupa asa zisa revolutie care au primit aurul inapoi si NU taranii ,oamenii gospodari ai ROMANIEI CARORA LE-A FOST TOTUL CONFISCAT si trimisi la canal. ati vazut ,auzit de vreun tigan dupa ce ia fostconfiscat aurul sa fie la canal sau trimis in Baragan deportat . toate acestea se intampla acum pentru ca avem un parlament de idioti oameni de nimic corupti si imi vine sa cred ca nici nu sunt adevarati romani
    ne lasam manipulati de tv cu filme tiganesti si multe alte spectacole cu mafia tiganeasca de parca ar fi filme amerecane din anii50 nu-i suficient ca ii vedem pe toate ztrazile si ulitele Romaniei in toate pietele garile magazine atat in ROmania cat si in intreaga lume unde ne-a facut de tot rasul treziti-va odata romani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *