De ce nu îl „AJUTA” Toader pe Dragnea cu OUG? Dezvăluiri șocante


Ministrul Justiției, Tudorel Toader, refuză să-și asume ordonanța de urgență care l-ar putea scăpa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de emoţiile unei condamnări.

„Cariera sa politică e aproape de final. Scopul lui Toader e să mai obţină un mandat de rector, deci să mai stea patru ani într-o funcţie bine plătită. Aşadar, va face tot posibilul să iasă din Guvern ca victimă. Zilele sale în Executiv sunt numărate, însă şansele să rămână rector sunt destul de mari. Toader e un profesor influent în Universitatea din Iaşi”, susţin surse politice, pentru adevarul.ro.

Tudorel Toader a fost ales rector în februarie 2016, însă, un an mai târziu, s-a autosuspendat din funcţie, fiind numit de PSD ministru al Justiţiei în Guvernul Grindeanu. Acesta l-a înlocuit la acea vreme pe Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13, care a scos în stradă sute de mii de oameni. „Tudorel nu se compară totuşi cu Florin Iordache. Ştie că o asemenea ordonanţă l-ar compromite definitiv”, susţin sursele citate.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

În februarie 2020, vor avea loc noi alegeri pentru funcţia de rector al Universităţii din Iaşi, însă campania internă va începe încă din toamnă, iar Tudorel înregistrează deja deficit de imagine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.