De ce NU avem nevoie de SUA,UE si ARABI!

Muslims-Pray-Capitol

A fost odata ca niciodata un imperiu,cel roman care se ducea la alte popoare si le cerea ca acestea sa accepte pacea sa,impusa de el adica,iar in caz contrar acestea erau masacrate. Pacea propusa consta in niste conditii social economice si acceptarea unui tribut. La fel SUA astazi impune pacea sa pe care o numeste democratia sa.Daca nu este acceptata atunci SUA si aliatii sai de nadejde, la fel de masonicii Franta, Marea Britanie si Germania declanseaza revolutia in acele state: Primavara Araba, Maidan in Ucraina, Revolutia Romana etc. Declanseaza orice e necesar folosindu-se de cozi de topor si de oameni naivi.

Nu va faceti probleme, banii investiti in aceste revolutii vor fi recuperati rapid astfel: expolierea de resurse minerale a tarilor, raderea padurilor unde acestea exista,furtul de creiere educate si antrenate in tarile respective, etc. Dar pe de alta parte acolitii amaericanilor si occidentalilor odata ajunsi la putere ii tradeaza si vor puterea doar pentru ei. De exemplu: Ion Iliescu in Romania, desi pus de Occident si de americani in scaun a sarit in barca rusilor, Revolutionarii sirieni nereusind sa-l doboare pe Alasad, alaturi de altii si-au facut stat propriu: ISIS. Ucrainenii, protejati de Occident si SUA au sarit la gatul minoritatilor printre care si cea romana, supusa unei desnationalizari fortate. In special americanii au o tactica:crearea de noi si noi coflicte care sa aduca fortat democratia americana cu hotiile ei si cu traficul de armament. Ca sa vedeti cat de constanti sunt americanii in tacticile lor geopolitice va mai dau cateva exemple mai vechi,din anii 60-90: Vietnam, democratia americana a fost inranta de comunismul rus, Afganistan, anii 70-80: Comunismul rus e infrant de democratia americana dar cum? Simplu, talibanii, care existau si atunci in Afganistan,au fost inarmati de CIA. Dupa retragerea rusilor au preluat puterea dar n-au vrut sa o imparta cu americanii. Atunci au fost declarati teroristi de administratia Bush junior, dupa ce tot de americani fusera inarmati. Dupa cum vedeti dragi cititori TOATE ORGANIZATIILE TERORISTE AU FOST INITIAL REVOLUTIONARE FINANTATE SI INARMATE IN SPECIAL DE SUA.

Ei bine, problema care-i framanta de ceva vreme pe americani si pe occidentali e ca cei inarmati de ei vor sa devina independenti si sa nu mai stea sub jugul euro-american. Cand un stat merge bine in economie trebuie distrus ca sa nu faca deloc concurenta euro-americanilor.

Dar odata distrus statul, pe cine sa pui in loc caci aliatii locali se intorc contra ta. Asadar USA si UE SUNT PRINCIPALII FURNIZORI DE TERORISTI AI LUMII. Teroristi care sunt noii conducatori ai statelor distruse duc la dislocarea unor largi mase de oameni catre SUA si UE. Deci vedeti ca cele doua entitati statale sunt vinovate de existenta emigrantilor in Europa.Si le convine pentru ca sunt ieftini emigrantii,constituind mana de lucru ieftina. Iar in Germania mai e o smecherie: daca se inmultesc emigrantii se inmultesc si neonazistii ca raspus. Nazistii sunt apoi folositi ca sperietoare pentru poporul german ca si cum Angela Merkel ar spune: ,,Iata de ce veti avea parte daca nu ma veti vota: de neonazism”. Deci cancelarului german ii convine sa aiba multi emigranti in tara ca sa se inmultesca neonazistii care sa-i sperie pe germani si sa-i faca s-o voteze tot pe ea.

Smecheria aplicata de ea la ea in tara vrea doamna cancelar sa o aplice si in statele estice pentru ca falsa democratie sa nu poata fi detronata. Mai multi emigranti,insemna mai multi nationalisti care vor speria opinia publica ce va vota in consecinta democratia cu apendicele sau marxismul si cu sustinatorul sau din umbra Francmasoneria(preloare din Nationalism si ortodoxie de Par. Dumitru Staniloaie). De ce zic marxism? Pentru ca Marx a inventat nu doar comunismul ci si socialismul, care ne spune noua ca suntem egali,si de la toti dupa puteri si tuturor dupa nevoi. Numai ca religia noastra ortodoxa ne spune ca desi toti suntem egali fiecare are darul sau de la Hristos si trebuie sa ne ajutam aproapele dar nu putem fi obligati nici macar de DUMNEZEU sa-l ajutam. Atunci de ce sa fim obligati de SUA si Germania sa ajutam emigrantii care nu sunt apropiatii nostri? De ce nu sunt aproapele nostru? Pentru simplu motiv ca pilda bunului samarinean ne spune altceva: Ca aproapele meu e cel ce ma ajuta si pe care il ajut nu cel ce vine la mine cu forta si cere sa-l primesc in casa vreau nu vreau. Nemaispunand ca emigrantul arab vrea sa imi impuna modul lui de viata cu religia lui cu mancarea lui cu muzica lui. Adica nu vrea sa fie asimilat,facut roman,vrea sa devin eu musulman, pentru ca asa spune religia lui. Dar ati vazut ca in SUA arabii se americanizeaza rapid,nu si in Europa.Pentru ca americanul, daca te-ai dus a stai la el iti impune legile sale si modul lui de viata. Nu si europeanul care e tolerant intr-un mod prost inteles.

In incheiere cum sa aiba arabul drept la mine-n tara ca si mine?? Strabunii lui si-au varsat sangele pentru apararea tarii sau ai mei? A spus vreo-data acest popor ca vrea sa primeasca emigranti sau ca vrea sa devina musulman? Sau catolic ori protestant? Pentru ca nu sunt deacord cu venirea nici unui fel de emigranti,fie ei germani americani, belgieni sau chinezi. De ce? Fiecarui popor i-a dat Dumnezeu o casa si nu l-a pus sa vina peste alte popoare. Deasemenea militez ca toti romanii instrainati sa se intoarca in tara la fratii lor. Si inca va mai spun: toate imperiile au inceput sa decada cand s-au intrunit doua conditii care se intrunesc si azi in Europa: coruptia si valurile migratoare. Asadar: Sa-ti fie tarana usoara Europa.

Articol de Stoica Valeriu-Cristian

VEZI SI: Englezii spun STOP imigratiei! – VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. Acţiune creştină de apărare românească

    În data de 14 septembrie 2015 în jurul orei 18 în Bucureşti pe Bulevardul Expoziţiei nr. 22-30 pe terenul poporului român rămas de la martirul creştin Constantin Brâncoveanu un grup de români ortodocşi a făcut o slujbă ortodoxă şi apoi au plantat circa 100 de cruci de lemn. Această acţiune-simbol este refuzul cesionării terenului în favoarea musulmanilor care i-au decapitat pe cei patru fii nevinovaţi ai lui Brâncoveanu şi pe domnitorul Brâncoveanu însuşi.

  2. AdAndiio…si-un prz verde Europa..Idem si pentru Ordinea Mondiala..Daca observati…nu-i mai suporta nici pamantul…Ceva trebuie sa se schimbe cu orice pret..ma refer la RO..Copii nostri trebuie sa aibr tara lor asa cum au lasat-o strabunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *