fbpx
ANALIZENOUTATI

De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii

Foarte mulţi români au observat, de-a lungul timpului, că nemţii sunt foate reticenţi chiar rasişti cu est-europenii, şi foarte toleranţi, ba chiar extrem de ospitalieri cu imigranţii musulmanii.

Nu de puţine ori polonezii, românii, bulgarii, sârbii sau ungurii au parte de un comportament reticent, superior şi chiar rasist din partea nemţilor de rând şi al autorităţilor când intră în contact cu acestea. Lucru pare inexplicabil, deoarece est-europenii sunt albi, muncitori şi creştini, deci se pot integra în societatea germană foarte repede, învaţă limba lui Goethe, şi totuşi nemţii de ani de zile îi persecută, batjocoresc sau umilesc, refuzând sau încetinind dreptul lor european de a se asimila.

MERKEL

Am văzut mulţi români plângându-se de rasismul german în timp ce pe imigranţi arabi îi primesc cu braţele deschise, cu fanfare şi masă caldă şi cu plata ajutoarelor sociale la zi, iar drept mulţumire musulmanii nu muncesc în industria germană, se roagă la moschee, refuză integrarea, locuind în ghetouri, unde nu mai are curajul să intre nici poliţia. Musulmanii vin din anii `60 în Germania de vest şi după 1990 în fosta DDR şi nici până astăzi nu s-au integrat, trăind separat de societatea modernă. Şi cu toate acestea, nemţii şi cancelarul german Angela Merkel îi primesc cu o căldură sufletească, materială şi financiară suspectă, respingându-i cu o superioritate „hitleristă” pe est-europeni.

În 2013 am fost cu o bursă de studiu în Germania la Leipzig. De aici, din oraşul în care a studiat Nicolae Iorga, Lucian Blaga şi Sextil Puşcariu m-am plimbat cu trenurile de mare viteză spre oraşe germane, inclusiv la Berlin. Pe pielea mea am observat atitudinea rece, aproape rasistă, a nemţilor cu care am intrat în contact, că erau profesori, funcţionari sau nemţi de pe stradă, atunci când aflau că sunt român. Toţi mă priveau de sus, superior, la fel şi pe colegii mei din Slovacia, Polonia, Bulgaria sau Serbia. În schimb pe imigranţii musulmani, pe femeile ce purtau burka, îi primeu cu un respect aproape religios, mai că îi “spălau şi pe fund”.

Am fost la întâlniri, conferinţe sau chiar pe tren şi am observat că nemţii deveneau reticenţi când auzeau că eşti din România sau din Estul Europei, dar deveneau foarte prietenoşi cu familii de musulmani,de negrii şi cu femeile care purtau burka. Simpatia faţă de musulmani era mai mult decât evidentă şi foarte ciudată. M-am gândit mult la care ar fi cauzele şi le-am cercetat. Începând din anii 60 s-a dus o politică de promovare a multiculturalismului, adică nemţii să-i iubească pe toţi cei care nu sunt ca ei, adică albi şi creştini, ca să nu se revină la xenofobia din perioada hitlerismului.

Aşa că statul a investit zeci de ani într-o propagandă anti-xenofobă cu afişe, bannere, spoturi publicitare, prin radio şi televiziune, în care se explică “băbeşte” nemţilor, că toţi cei care sunt negri, arabi, femeile cu burka, musulmani, hinduşi sau chinezi trebuie iubiţi necondiţionat. S-a creat în mentalul colectiv german o xenofobie pe invers, pervertită: îi iubesc pe toţi care sunt altfel decât europenii, albi şi creştini.

VEZI SI: Armament și muniție în containerele cu ”AJUTOARE” pentru ”REFUGIAȚII” din Grecia/VIDEO

De fapt în Germania s-a ajuns la un rasism pe invers, aproape schizofrenic. Aşa că am început să fiu atent la propaganda anti-xenofobă germană şi am observat că pe toate mijloacele de transport în comun, trenuri, în instituţii publice sau cafenele erau afişe în care îi îndemnau pe nemţi să-i iubească pe negrii, arabi şi musulmani, dar niciun afiş să-i accepte pe fraţii est-europeni. Nemţii au fost “dresaţi” psihologic să iubească “inversul” rasismului lor interbelic, adică pe toţi care nu sunt albi şi creştini. Astfel psihologic se înţelege de ce nemţii îi urăsc pe est-europeni pentru că sunt albi şi creştini şi îi iubesc pe arabii şi negrii musulmani cu toată inima lor.

Astfel se explică de ce în timp ce Germania e invadată de milioane de imigranţi musulmani, nemţii şi Merkel îi primesc cu fanfare, cu masa caldă, cu plata ajutoarelor sociale la zi şi îi invită şi pe alţii să vină. S-a creat un rasism german pe invers, datorită unei propaganda multiculturale de zeci de ani şi prost înţelese şi aplicate de către nemţi. Dacă veneau milioane de est-europeni în Germania aceştia ar fi fost respinşi cu tunuri de apă, grenade lacrimogene, iar nemţii iar fi exclus cu superioritate, că românii, sârbii, bulgarii, ungurii sau polonezii sunt albi şi creştini, deci nu intră în tiparul colectiv multicultural de pe afişele şi bannerele publice: arab, negru, femeia cu burka şi musulman. S-a ajuns la un schematism psihologic şi sociologic în Germania. – Autor: Ionut Tene

VEZI SI: Apel al ISIS in limba germana pentru membrii din Europa: „Iesiti pe strada si MACELARITI infidelii”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

51 comentarii

 1. Schizofrenie în masă… Întotdeauna nemții au fost și rămân niște ciudați… Freaks of Europe! Oameni cu tendințe și gusturi macabre… Vor vedea ce va fi de capul lor în vreo 10-20 de ani… Istoria nu iartă…

  1. Sa nu generalizam,eu cunosc destul de bine Germania si nu cred prostiile astea.Nu poti pune astfel de eticheta unei tari ca Germania(sau mai bine zis la ce a mai ramas din ea) pentru niste imbecili cu creierul spalat si pe de alta parte o gramada de tradatori si slugi ale sionismului cu este zdreanta aia de Merkel.

  2. Corect spus,ALTCINEVA conduce Germania si acum ii plateste factura pentru trecutul odios care dealtfel justificabil al germaniei,adevarul nu poate fi scos la lumina ar fi sfarsitul elitei si al capitalismului

   1. din pacat si Germania si toata lumea este condusa de jidani !!! pacat ca Hitler nu sia terminat treaba la timp toti trebuiau bagati in camerele de gaz pt astfe nu se ajungea aici din pacate am a jins SCLAVI MODERNI ai sabalanilor de JIDANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. wow, ce porcarie. stau in berlin de 4 ani si nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca cu admiratie despre imigrantii musulmani. ideea e ca pe ei chiar daca nu se integreaza nu ii vezi cersind. am calatorit prin Germania, o cunosc mai bine decat propria mea tara si nu m-a jignit absolut nimeni pana acum. Germania e o tara super friendly cu romanii in comparatie cu Spania, Italia, Suedia, Franta si…tot restul Europei. Criticam pe cine nu trebuie.

  4. Am emigrat legal cu pasaport fara cetatenie in 1983 din Romania si traiesc de mult aici in Germania.Sa nu generalizam,eu cunosc destul de bine Germania si nu cred in aceste prostii. Eu ma simt foarte bine aici si ma bcur ca intalnesc multi romani aici in Germania. Mie nu mi s-a intamplat sa dezaprecieze cineva oamenii din Romania. Desigur este foarte important cu ce fel de oameni ai de a face…?!!

 2. Pe om, in general nu prea il intereseaza ce e in jurul lui, el sa fie bine, sa aiba ce manca si ce bea, sa aiba un confort interior, sa nu isi asume responsabilitati, sa nu iasa din mediocritate… vorbim de 90% din populatia globala, turme peste tot; nu ai cum sa educi asa ceva, dar il poti "fraieri" si "manipula"… Ce vedeti la stiri legat de razboaie, Putin si Obama, e prosteala, e un subiectivism total, o dezinformare totala, totul e "bordelo"…
  Observam cum cade invatamantul, cum se prostesc generatiile, cum nu mai citeste nimeni, de ce? Pentru ca societatea ne vrea prosti… daca toti ar fi destepti, cine ar mai da cu ciocanu'?…

  Problema emigrantilor nu e o problema, e ceva planificat de multi ani, citisem un articol precum ca cineva a prezis de acum 6 luni ca asa se va intampla, ISIS a amenintat cu introducerea a 5000 de teroristi pe teritoriul european odata cu emigrantii…totul e teatru, sunt teste, jocuri politice. Se intampla ceva mult mai grav, iar ei fac jocul asta sa distraga atentia, diversiuni, conspiratii…

  P.S.: nu mai credeti tot ce auziti, tot ce cititi pe net…ca sa va faceti cat de cat o idee cautati mai multe surse si puneti cap la cap evenimentele…

  1. Total de acord cu tine!!! Totul e manipulat si o sa intre o gramada de teroristi in teritoriul UE dar cu ei vin mii de suflete nevinovate ca tine sau ca mine, am putea fi oricare. Daca ar trebui sa ne salvam fratele si de el e agatat si criminalul, ce ai face? Ti.ai salva fratele in acelasi timp cu criminalul si pe urma ai incerca sa scapi de el nu?
   Asta cred ca e ceea ce ar trebui sa facem din pdv moral.Terroristii sunt doar un procentaj infim pe langa totii copiii care au nevoie de o sperantza, de o idee mai buna despre viata si Europa……dragostea, dragoste genereaza…

   1. Insfirsit un coment scris cu inima ,felicitari Cleopatra,as dori ca fiecare sa gindeasca cu propriul sau cap si sa nu se mai lase influentat de tot felul de manipulari! Bravo!

 3. Ce au in comun nemtii si islamisti? Ceva ai pun impreuna, a-ti ghicit ce? Eu nu pot sa scriu asta pentru ca nu am vazut niciunde sa scrie cineva asa ceva, hai ginditi-va, e usor, istoria va ajuta.

  1. Ce prostie, cand vad chestii de genul asta ma bucur ca am plecat din Romania cand am putut. Prostie, ignoranta, vedem defectele altora dar pe ale noastre nu, credem tot ce vedem la pro tv, criticam coruptia dar suntem toti corupti, politicienii sa nu fure dar noi dam si luam spaga cand putem…e trist cerem de la altii ce noi nu putem sau nu vrem sa dam. Am facut facultate in Germania pe gratis, mi-am gasit un job rapid, lumea ma trateaza bine,nimeni nu ma jigneste pentru ca sunt din Romania. De fapt daca le spun ca sunt din Sibiu, multora li se pare interesant si altii imi spun ca bunica sau bunicu e din Transilvania si ca vor sa viziteze. Barfiti cat vreti, ca asa sunt romanii si asa ne e hobbyul. Dar hey inainte sa se schimbe altii ar trebui sa ne schimbam noi.

 4. Oriunde ai trait in lume, ca nou venit iti trebuie un timp pina poti accepta tara in care teai mutat si in care vrei Sa traiesti.
  Atatea rele si diferente nu am observat, dar experianta cu turci este de aproximativ 50 de ani, cu estul Europei de 10- 15 ani.
  Plus de aia este o tara nordica, cu o clima mai racoroasa

 5. De fapt si Hitler ii trimitea in lagarele de concentrare pe rusi, ucrainieni si polonezi, ca rase inferioare, dar era aliat cu Muftiul Iersualimului, pretindea ca are radacini comune cu arienii din Iran si chiar a creat unitati militare arabe in cadrul Wehrmacht, cu uniforme si insemne militare germane dar cu naframe arabe pe cap.

 6. Va fi belirea pulii cu musulmanii ăştia…mai citiţi despre ei şi veţi înţelege…vor să fie stăpînii lumii,dacă nu ne facem şi noi musulmani

 7. Germania este o tarä ocupatä,deci nu este o tarä liberä…deci se comportä asa cum sunä ordinele de sus!

 8. Eu scriu pt prima oarä aici,….nu vä supärati cä intreb,cine trebuie sä aprobä,…ce? CENZURÄ,sau ce dracu?

 9. Poate ca nemtii NU UITA tradatorii si dusmanii !
  nu uitati ca Romania si-a tradat, DIN PACATE, aliatul.
  Asta o spune si un profesor la institutul SRI, cand am fost acceptati in Nato, am fost intrebati ce garantii oferim, caci istoria zice cand eram cu Otomanii am intors armele impotriva lor cand au venit rusii(plevna),
  cand am fost cu nemtii am intors armele(23 august '44),
  cand am fost cu USSR a fugit Pacepa cu toate secretele !
  si nici cand nu am ramas cu ne-a fost bine cu rusii tot am ramas cub suzeranitate Otomana si au luat o parte din Romania, in al doilea Razboi Mondial am fost la masa invinsilor ….
  asa ca nu o mai comparati pe Merkel cu Hitler !

  1. putina istorie si vei afla ca nu este chiar asa…nu trebuie sa fi docent sa-ti dai seama ca treaba cu tradarea romanilor e doar mistificare idioata a celor care au pierdut in fata noastra intr-un final.Mai mult decat atat primii care ne-au tradat au fost tocmai ce s-au plans de tradarea noastra.Probabil ca i-am PEDEPSIT, in nici un caz TRADAT !

 10. Schizofrenie e sa insiri un text atat de lung si sa repeti in el de multe ori un gand care putea fi expus in 3 randuri

 11. Of, dupa mine buba cea mare vine de la cei care organizeaza aceste razboaie, acei carei antreneaza/sustin/atita ba pe unii ba pe altii, acei care fac trilioanele lor producind armament si creaza razboaie sa aiba cui le vinde, acei care programeaza -planeaza (si o reusesc!) cum sa distruga tarile de dragul petrolului, ba poate si prevad ca refugiatii nor veni nici in rusia nici in america da in europa! Aha, f bine! – de ce le trebuie lor concurena UE !? Lasa cai distrugem/slabim semnificativ si pe astea luind foc cu mini straine! Deci Iata unde trebuie dusa lupta! dar asa cum asta-i greu – foarte greu, aproape imposibil, noi ca crestini adevarati facem nimic ….Inloc sa ne ghindim in prealabil ce o sa facem cu cei scapati de la innec , noi am luat si trimis flotile sai scapam apoi sa-i aruncam in italia de parca era greu de ghicit ce o sa fie mai departe… La sigur sunt si familii cu copii printre tefugiati si credetima nu e obligatoriu sa fie saraci si nu-s vinoveti ca erau instariti cind au venit bombele peste ei dar la inceput nu credeam, acu tare imi vine sa cred ca printre toti barbatii, care poate pur si simplu cauta si ei viata mai buna, pot fi si barbati chiar foarte bine antrenati ce sa faca aici dupa ce se instaleaza in diferite tari….. Si daca am dreptate, lucrurile nu se prevad bine defel…

 12. Foarte frumos, criticam pe altii dar facem aprobari ce sa publicam si ce nu!

 13. foarte adevarat , eu traiesc in austria de 3 ani de zile . si pot spune ca est-europenii sunt tratati cu inferioritate.

 14. BBBBAAAAAAIIIIIIIIIII nicaieri in lumea asta nu o sa fiti bine primiti!!!!! Intai de toate voi sunteti emigranti chiar si in tara voastra, abia dupa, sunteti romani. PANA NU VA INTRA TREABA ASTA IN CAP, O SA FITI NIMINEA, EXACT CA SI PANA ACUM ! 🙂 deunde pana unde, sunt Roman? Se spune: sunt emigrant ……… nationalitatea :))))) noi si cand suntem rupti in cur de foame, tot romani suntem, mergem la Hitler acasa si vorbim romanaeste mai tare si mai raspicat nemtii germana, pana si la Roma sintem mai Romani decat Romanii !!!!! Ceva mai putin roman te simti la Bucuresti ! asta este alt film:)))
  Derutanta putin notiunea asta de nationalism si iubitori de tara. 🙂 Daca aveam un nume putin mai slav si prindeam mai mult din comunism sa invat si alt alphabet va explicam si cum e si cu vecinii . :)))))))))))))bine ca nu am prins atata de tare suparararea aia de a tine in tine, frustrarea de a nu putea sa vorbiesti de frica represaliilor ….. va las voua sansa de a dezvolta subiectul cu vecinii nostrii slavii si de ce sunt priviti aiurea in europa.
  Nu ma enervati ca va mut dacia spre Moscova fara prea multa vodka, doar harta si probabil ce a mai ramas din moldoveneasca. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Caracterizarea romanului : indiferent unde merge este acasa si`l doare la basca, nicimacar 300 si devin periculosi de la 10 in sus e grup organizat, nu au nevoie de altii se descurca mereu, cei din jur sunt obligati sa ivete limba daca vor sa priceapa ce se discuta, inteleg tot in orice limba dar nu pot pricepe. 🙂 le place sa stea cu baluba la soare si d`asta in ultimul timp au ajuns sa fie confundati cu ROMMI Romanes (s`au cam colorat) 😀 si pe burta goala cand ne bagam pula in ea de tara o facem in felul nostru.

  Se apropie craciunul si sunt nerabdator sa aflu ce a pregatit conducerea ptr tara noastra.

  Nu avem de ce sa ne suparam ptr ca suntem condusi de un neamt si Franta a fost condusa de un ungur. =))

  1. No, micutzule Horthy, nu fii suparat.Nici pe voi nu va leagana-n brate nemtii.
   In WW II, Hitler considera ca trupele Wafen SS, alcatuite din musulmani, sunt cele mai bune. Or fi ceva amintiri in subconstient?

 15. NICI GAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!__ceea ce ati observat are a face cu ceva ce puteti observa SI IN ROMANIA !__ati vazut ce FRUMOS se poarta doctorii cu un tamplar, cersetor, maturator, etc ?_sau profesorii universitari ?__ei bine: ATI VAZUT CE MOJICESTE SE POARTA CU SUBALTERNII ????__simplu: SE SIMT AMENINTATI IN POZITIE !__tamplarul, cersetorul, maturatorul nu-i ameninta in pozitie, sunt la o distanta_CONFORTABILA sub ei si de aceea se si poarta bine cu ei._

 16. Nu e chiar asa cum se scrie aici,eu traiesc acolo si vad cum stau lucrurile!De multe ori nu se scrie despre realitate.

 17. ii l8pseste la baba un baston de 75 cm sincer pe ia no vede nimeni din consiliu european ca femeia asta exagereaza

 18. Nemntii au inceput cele 2 Razboaie Mondiale.Tot ei vor incepe al 3 lea razboi.Petrolul de la arabi unde credeti ca merge??
  Germania,Franta,Anglia au devenit tari musulmane.

 19. Prietene…tu crezi ce ai scris aici?…eu stau in germania…cunosc oameni de toate fenurile ..batrani tineri adulti…crestini nazisti..un grup mic de nazisti am colegi la lucru si nu se ascund…din toti oamenii pana acuma cred ca 3 sau 4 au avut ceva de comentat cand au aflat ca au coleg de munca din romania..dar cu timpul ne-am imprietenit si acum e ok….. toti sunt satui de idioata aia de merkel….aia e toata hiba…in germania este ca peste tot…vb aia…orice padure are uscaciunile ei…. cu neamtul merge treaba daca iti vezi de treaba si nuti bati joc de el, lucri si il respecti…mai exact daca de comporti ca un om civilizat…asa ca nu mai generaliza sau inventa lucruri din astea traznite

 20. Sint moldovean si träiesc de 25 de ani in Germania. Nu m-am simtit niciodatä persecutat , mä inteleg minunat cu colegii germani cu care lucrez de mult timp. Singura problemä care o am este atunci cind deschid Ziarul de dimineata si citesc cä DIN nou o bandä de romäni a spart o bancä, s-au a fost prinsi furind din locuinte s-au Masini. Asta mä face de fiecare datä sä imi fie rusine cä Sint romän. Deci voi care scrieti aici impotriva nemtilor trebuie sä vä ginditi cä dacä ei au anumite resentimente fatä de Romäni Asta consecinta fireascä a purtärii unor conationali datoritä cärora romänul harnic si cinstit este pus in aceiasi oalä cu räufäcätotii.

  Ä

  1. esti moldovean nu roman, te rog frumos, nu te da roman si spune-le moldovenilor sa nu mai sparga banci cu pasapoarte romanesti. Eu le-am spus oamenilor in general pe unde am fost ca Romania e plina de tigani si de moldoveni si de accea avem atatea probleme. De la oamenii ca tine din Rep CACAT MOLDOVA si de indieni

 21. atunci de ce e la fel si in Norvegia unde stau de 29 de ani??? si am auzit ca in toata Scandinavia e la fel? Nu am inteles asta niciodata! Am multe exemple unde imigrantii negri, arabi etc (colegi cu noi pe vremea aceea) primeau ajutor financiar de la stat chiar si cand aveau munca! Noi din Europa de est nu am primit nimic niciodata – am muncit din prima zi cot la cot cu norvegienii, si salar de practicant! Nu e de mirare ca nu ne placeau; in istoria lor scria ca tiganii vin din Romania! In 1987 am trimis o plangere la ministerul educatiei din Oslo si dupa 2 ani au schimbat! Asta se intampla in toata Scandinavia. Oricum, dragostea de musulmani e inca misterioasa ptr mine…

  1. poate o explicatie sta in faptul ca imperiul otoman a fost aliatul nemtilor in primul razboi mondial

 22. Deci nu putem genarilaza comportamentul tuturor nemtilor la felul cum ne vad pe noi est europeni , o asemenea statistica ia timp si bani , insa cred ca unul din principalele motive pentru care nemti sunt reci fata de noi e ca ne considera necivilizati si saraci lipiti de pamant si in aceas masura ne vad ca o competenta ff mare stiu ca suntem motivati sa ne ridicam traiul ca suntem capabili si muncitori si ca ne adaptam foarte repede si ei nu vor sa devenim o putere econimica care sa le distruga piata , nemti in general gandesc in viitor si ne considera o piedica pentru economia lor , iar cat despre mulsumani si restul emigrantilor care sunt primiti cu bratele deschise totul e o politica marsava , ascunsa cu interese meschine subtile …

 23. Asta este un articol scos din burta. V-ati plimbat cu trenul de mare viteza si atunci cand aflau nemtii ca sunteti roman va trata cu o atitudine rece aproape rasista ?? Dar ati purtat cumva o pancarda unde ati scris ca sunteti roman ? Sau v-ati bagat in seama cu nemtii prin trenuri ?
  Azilantii vin din zone unde omorul este la ordinea zilei,asa ca este normal ca cei care vin in Germania sa fie tratati ca niste victime,vreti cumva sa va astepte neamul cand veniti din romania si coborati din autocar sa va dea ajutor si sa va pupe ?
  Eu locuiesc in Germania si fff multi romani primesc ajutor social,si beau cafeaua dimineata pe pielea nemtilor si a celor care lucreaza ( nemti si straini) . Fiecare om ii tratat in functie de personalitatea lui.Cu cine esti amabil este si el amabil cu tine.
  Daca as incepe sa compar personalitatea romanilor cu cea a nemtilor ati spune toti ca am uitat de unde am plecat.Nemtii sunt superficiali cu persoanele care nu le cunosc,dar eu prefer sa primesc la magazin un zambet fals decat o fata incruntata cum se intampla in Romania.

 24. Majoritatea dintre voi sunteti pe langa subiect , Articolul e mediocru dar are un mare sambure de adevar !
  Ar fi bine sa ne documentam ceva mai mult inainte sa ne dam cu parerea despre lucruri de acest gen.
  Gramul de patriotism comun ne lipseste cu desavarsire iar din asta deriva toata durerea noastra , Din prostie !

 25. Asa va trebuie ! Astia din Diaspora ! Oricum ,majoritatea,daca va spune patronul sa mancati cacat ,il mancati fara sa stati pe ganduri !!!

  Decat o viata de cacat pe acolo , mai bine in Ro. Daca alergi si esti cu 2 sec mai destept , faci bani si aici , din munca cinstita !!!

  1. Sa inteleg ca ai incercat sa ti gasesti un job in strainatate dar nu te a luat nimeni? De cand sunt muncitorii tratati bine in Romania? Hai serios. Fii cu 3 secunde mai destept si gandeste inainte sa spui porcarii. Fa ti o favoare.

 26. Eu nu inteleg ce cautati in Germania/Austria nu mi-a placut deloc. Plin de musulmani iar nemtii au spiritul de Hitler in ei, nu mersi.

 27. Este cat se poate de adevarat!In anul 1990 eu si sotia mea(aveam atunci 30 de ani si ea 24)am plecat din tara dupa ce ne-am lichidat TOT ce aveam aici,garsoniera mobilata cu tot necesarul si masina buna(pe vremea aceea)incercand sa iesim definitive din Romania deoarece am intuit dupa votul romanilor ca nu vom putea scapa niciodata atat de rusi cat si de inechitatile sociale romanesti fiindu-ne clar cine urma sa formeze "elita"romaneasca.Sotia era insarcinata in luna a 4-a si speram ca si nasterea copilului in tara recunoscuta ca si merite democratice ne va fi un argument suplimentar convingator pentru obtinerea rezidentei germane.Ne-am inselat ingrozitor.Nemtii acordau azil politic tuturor ciumetilor musulmani,tuturor nespalatilor vorbitori de araba sau persona,dar expulzau est-europeni pe capete!Dupa 9 luni desi ni se nascuse si copilul am primit si noi vestea cu decizia de neacordare de azil si"invitatia"de a parasi Germania cu conditia de a ne intoarce in Romania!Ne-au distrus intreaga viata si tot viitorul pentru ca mizasem 100%pe rezidenta si integrare.Frustrarea noastra a fost maxima la observarea ca musulmanii desi retrograzi si trogloditi,deloc dispusi la integrare,semianalfabeti si unii chiar analfabeti(cei mai multi)erau primiti fara conditi si primeau ajutor social,casa si majoritatea aveau si masini fara a munci ani de zile!Autorul articolului a scris FIDEL situatia exacta din Germania,sunt un fel de zombie care respecta legea poate ca nimeni altii insa sunt specialist si obsedati in manipulare prin spalare a creierelor!

 28. In Coreea de sud un inginer specialist de la MAN a vazut o interventie a unui mecanic roman la un motor nou MAN pe care nemtii il vindeau coreenilor. Dupa ce la felicitat pe roman la intrebat de nationalitate. Cand a aflat a dat din cap nemultumit spunand ca bunicul sau l-a sfatuit sa se fereasca de romani pentru ca romanii i-au tradat pe nemti de vre-o doua ori in istorie.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: