De ce insala femeile? Psihologul iti spune 10 motive. Al 3-lea te va UIMI!

saaad123321312312-702x336

1. Pentru că nu iubește sau nu se simte iubită în cuplu. Iubirea este pervertită în zeci de lipsuri sau nevoi emoționale și afective nerezolvate.

2. Pentru că primește prea mult și nu mai are loc/dorință să ofere; se simte sufocată de prea multă atenție și afecțiune; este o formă de abuz acest comportament în care tot primești, ți se tot daruieste, iar răspunsul tău, oricare ar fi acela (de acceptare sau de respingere), nu mai contează; nu pare să mai conteze.

3. Pentru că imaginea tatălui, de regulă, dominantă și/sau problematică, preluată din istoricul său de viață în interiorul familiei de origine, nu se regăsește în atitudinea sau în comportamentul partenerului de viață.

4. Pentru că simte nevoia acută a unei evadări dintr-o relație abuzivă, o relație de dominare și control: fizic, sexual, afectiv, economic;

5. Pentru că nevoia ei sexuală nu s-a diminuat, iar întâlnirile intime în cuplu s-au rărit până la dizolvare; un bărbat prea obosit fizic sau emoțional, nu va avea libidoul unui don Juan și nu va face eforturi să susțină această nevoie sexuală a partenerei de viață; sau pentru că el nu o incită sau nu o inspiră, nu este suficient de creativ în zona aceasta comună de intimitate; sau pentru că el a evadat deja, sexual și afectiv vorbind, de ceva vreme, din cuplu.

6. Pentru că a moștenit sau/și a dobândit un comportament libertin, în fapt, un comportament compulsiv de a fi iubită, admirată, prețuită, răsplătită efemer.

7. Pentru că simte nevoia unei descărcări a cine știe cărui stres prelungit și a unei confirmări că este, în continuare, atractivă; în acest caz, probabil că femeia este o personalitate alfa.

8. Pentru că s-a îndrăgostit sau crede, cel puțin, că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, un bărbat care a știut cum sa obțină acceptul și intenția/atenția ei.

9. Pentru că a găsit în celălalt un partener de comunicare; femeile se plâng adesea că nu au cu cine să comunice, adică cu cine să împărtășească ceea ce știu, ceea ce simt; este o nevoie pur intelectuală.

10. Pentru că încă mai caută bărbatul perfect sau perfecțiunea masculină! Pentru că, undeva, cândva și-a promis un prinț care să îi accepte/salveze regatul (sinele / femeia / copilul rătăcit printre experiențe nefinalizate și nebenefice de viață). Și a rămas agățată în mod inconștient de jurământul acesta de iubire ideală, ideatică, desăvârșită. Înseamnă, mai mult decât orice altceva, cunoaştere, experienţă. Existenţă.

Sursa: http://www.elacraciun.ro/de-ce-este-femeia-infidela/

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile