De ce este gresit sa nu vrei sa te asociezi cu anumite grupuri etnice, religioase sau rasiale

never

Tu alegi cu cine iti petreci timpul

Este o fraza in Engleza “coming back for more” sau a te intoarce pentru mai mult. Inseamna, mai mult sau mai putin, a te intoarce pentru a fi abuzat din nou.

O persoana oarecare are un numar X de experiente negative cu un grup pana cand spune ” ok, pana aici”. Am terminat-o cu oamenii acestia. Am cunoscut suficienti oameni de genul in viata mea. Daca mai vad inca unul (un membru din grupul X) va fi deranjant.

Viata se bazeaza pe evitarea raului, nu a avea parte de aceeasi experienta deranjanta in mod repetat desi te-ai ars de fiecare data.

Stiti de cate ori persoane din Africa de Vest au incercat sa fure, insele sau s-au comportat pur si simplu rau cu persoane din jur? Nu aveti idee.

Nu as merge niciodata in tarile din Vestul Africii. Multe persoane au mers acolo si aproape fiecare in parte a avut experiente proaste cu Africanii care au incercat sa ii fure. O femeie a mers acolo singura si a trecut efectiv printr-un calvar. Aceste locuri sunt colturi de iad. Trebuie sa fii dement sa mergi acolo.

Pe un grup de Yahoo am avut foarte multe exeriente groaznice cu oamenii din Africa de Vest. Au furat, au incercat sa fure si sa ii insele pe membrii grupului si s-au comportat oribil cu femeile de pe acest grup, majoritatea cereau web-cam ca apoi sa foloseasca un limbaj si gesturi pornografice fata de femei, multe dintre ele fiind traumatizate de acest comportament.

Acest tip de comportament s-a repetat asa de des incat am fost nevoiti sa aplicam o regula rasista pe grup – fara Africani negri. Suntem mandri ca am adoptat aceasta lege si am face acest lucru din nou. Un numar mare din membri au strigat “Rasism!” si au parasit mediul virtual. Altii au format noi grupuri unde au permis accesul Africanilor de Vest. Iar femeile din acele noi grupuri au continuat sa sufere abuzuri din partea acestor monstri.

Am auzit si anumite povesti despre femei care s-au casatorit cu Africani, de obicei Nigerieni. In toate cazurile acea casatorie s-a dovedit catastrofala.

98% din Africanii de Vest de pe Internet sunt pradatori intr-un mod sau altul. Ei cauta sa insele si sa castige ceva fie ca este vorba de o sotie sau bani.

Am continuat insa sa permitem Africanilor negri sa intre pe grup. Nu am avut mari probleme cu ei, si multi dintre ei s-au dovedit a fi persoane decente, care fusesera si ei la randul lor victime ale Africanilor de Vest.
Am avut un membru pe grup din Nigeria care a ajuns sa admita ca majoritatea persoanelor din tara natala sunt ticalosi – mincinosi, trisori si hoti.

De obicei pot sa imi dau seama daca o persoana este buna sau nu si daca as cunoaste un African de Vest ok, m-as comporta normal cu el.

Cat despre tigani, pot spune ca toti sunt la fel. Majoritatea fura si daca nu fura, atunci abia au iesit de la inchisoare. Vorbesc intr-un limbaj de ghetou. Sa-i ia dracu! Am cunoscut destui pentru toata viata.

Recent am cunoscut o femeie crestina asiriana din Iran. Ea a spus “stii,imi pare rau ca spun asta, dar urasc Arabii”.
Ea a adaugat ca uraste Yazidii si Kurzii.Acest comportament provide de la faptul ca locuind in Iran, Arabii, Iranienii, Yazidii si Kurzii s-au comportat groaznic cu ea si cu alte persoane crestine. Stia ca de-a lungul istoriei poporului ei, Arabii, Kurzii si Turcii i-au masacrat natia in mod repetat. De fapt, Arabii continua sa ucida crestini asirieni in Siria si Irak. Aceste grupuri persecutante sunt musulmane. Musulmanii din Est au abuzat de poporul ei de asa de multe ori incat au ajuns sa ii urasca.

Este aceasta o atitudine rasista? Nu stiu. Dar daca este, atunci eu cred ca este bine pentru ea. Ea si stramosii ei au avut prea multe experiente negative cu acesti musulmani iar adeptii lui Mohamed nu dau semne de schimba pe viitor. De fapt sunt semne ca acestia se inrautatesc. Ea s-a desteptat si a decis sa plece.

Dupa un anumit numar de experiente negative cu un anume grup etnic sau rasial, este logic sa nu mai vrei sa ai de-a face cu acesta.

Nu pot intelege de ce aceasta atitudine este considerata rasista.

Articol tradus de Florina I. – Redactia Nationalisti.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/