MEDICALNOUTATI

De ce ascunde Guvernul reacţiile adverse la vaccinare. Laureat Nobel: Vaccinurile produc variantele SARS-CoV-2!

coronavirus medic

Guvernul României oficial recunoaște că există 16.623 de reacții adverse la vaccinurile COVID-19 și susține că investighează 122, dar în portalul UE nu raportează nimic.

Până duminică dimineața, România apărea cu 0 reacții adverse la toate cele 4 vaccinuri administrate cetățenilor români: 0 la Moderna, 0 la Pfizer, 0 la vaccinul Johnson & Johnson şi zero la AstraZeneca.

În noaptea de duminică spre luni a apărut o singură raportare de reacție adversă. Pe portalul european sunt raportate 27 de reacții adverse şi decese provocate de vaccin. În total, țările europene raportează aproape 700.000 de reacții adverse dintre cele mai grave, de la afecțiuni cardiovasculare la boli de sânge, boli neurologice și mii de decese.

Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără

Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără între 18 și 64 de ani. Aceste reacții sunt listate pe categorii în portalul european, fără ca decesele să fie centralizate sau raportate vizibil. În România nici măcar asta nu apare.

În comunicatul oficial sunt trecute sec câteva cifre, fără a fi oferite informații referitoare la ce fel de reacții adverse au apărut și câți dintre cei vaccinați au ajuns în spital în urma acestor reacții.

Totuși, oficial autoritățile române recunosc 16.623 de reacții adverse. De ce acestea nu apar în portalul UE? De ce nu există raportări detaliate cu privire la reacțiile adverse după vaccinare din partea autorităţilor? Câți dintre cei internați au fost vaccinaţi.

„Drepturile pacientului sunt mai importante decât expertiza clinică și e mai importantă decât dovezile științifice. Forțarea oamenilor să facă aceste vaccinuri este o încălcare a codului de la Nuremberg”, spune un oficial.

În condițiile în care există aceste reacții adverse foarte grave și reacții necunoscute pe termen lung, ce bază legală are Guvernul să impună pașapoarte de vaccinare așa zisele Certificatele de Verzi prin coerciție?

Care este prevederea constituțională care permite Guvernului să comită o astfel de segregare și discriminare și care este articolul din Constituție care spune că starea de sănătate a unui cetățean român a devenit brusc statut social și o proprietate publică a Guvernului?

A informat Guvernul român cetățenii cu privire la efectele pe termen lung și pe termen scurt ale acestor produse înregistrate ca terapii genetice?

„Nu este corect ca oamenii nevaccinați să fie tratați ca şi cum ar fi bolnavi sau ca şi cum alegerea lor ar fi în mod moral greșită. Faptul că nu au făcut un vaccin nu îi transformă într-o amenințare pentru alții. Vaccinurile pentru COVID nu au fost aprobate de FDA, asta înseamnă că nimeni nu poate fi obligat să le facă”, a mai spus un oficial într-o dezbatere în Senat.

Pandemia e posibil să fi pornit chiar de la un vaccin

În mediul online apar inclusiv oameni din industria Pharma care, sub protecția anonimatului, arată că această pandemie este posibil să pornit de la un vaccin care ar fi trebuit să declanșeze imunitatea la nivelul celulelor T.

Posibilitatea este arătată de o parte din secvența genomului care ar putea proveni de la un vaccin cu rolul de activare a celulelor T. Acesta este și motivul pentru care experţii în vaccinuri din Europa au arătat că cei mai mulți oameni nu se îmbolnăvesc pentru că celulele T distrug patogenul imediat ce a pătruns în organism.

Dacă așa stau lucrurile care este rațiunea medicală pentru care oamenii sunt vaccinați pentru a răspunde la afecțiuni produse de un vaccin?

„E o eroare medicală și științifică. E o greșeală inacceptabilă ce va rămâne în cărțile de istorie pentru că efectiv vaccinurile produc variantele”, spune Luc Montagnier laureat Nobel.

Faptul că Spike-ul din vaccin e patogenic alertează tot mai mulți medici din Occident care cer ca vaccinarea să fie oprită. Guvernul român a informat însă cetățenii cu privire la faptul că Spike-ul din aceste vaccinuri e patogenic, că nu inofensiv așa cum le spuse inițial oamenilor?

„Problema este că proteina Spike este extrem de toxică, e o proteină prion care provoacă boli groaznice ale sistemului nervos și asta este proteina Spike care poate să declanșeze boli precum Alzheimer sau Parkinson”, spune Stephanie Seneff, cercetător laborator MIT,

Faptul că Spike-ul este activ biologic, adică este patogenic înseamnă că pentru organism este la fel de dăunător ca şi Spike-ul din patogenul COVID-19. Deja 60 de studii arată că de sine stătător Spike-ul, fie că este din vaccin fie că este din patogeni, face ravagii la nivelul inimii, plămânilor, sângelui și altor organe vitale. Cercetătorii au demonstrat că modul în care proteina Spike provoacă distrugeri la nivelul celulelor vine să confirme că COVID-19 este, în primul rând, o boală vasculară.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.