“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

De ce Andreea Mantea nu se uită niciodată la emisiunile ei. Ce i s-a întâmplat la începutl carierei

De ce nu se uită Andreea Mantea la emisiunile ei 

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, este cunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa în lumea televiziunii. Contrar așteptărilor, ea a dezvăluit că nu urmărește niciodată emisiunile pe care le prezintă și este extrem de critică cu propriul său mod de prezentare.  

„Eu nu mă uit la mine la televizor niciodată! Nu pot. Nu. (n.r. nu s-a uitat niciodată) Poate mă uitam la început, dar era foarte greu. Fiind în direct, să stau să caut să mă uit la mine nu, exclus. Sunt foarte critică cu mine. Nu cu ceea ce fac sau spun, ci cu postura. 

Mă rog, am niște traume legate de treaba aceasta. Am lucrat intens pe partea aceasta. Am prezentat o emisiune, “Noaptea Erorilor” se numea, cu Mircea Radu. După ce se filma ne întorceam în montaj și se analizau filmările. Mi se spunea de către Valeriu Lazarov: “De ce ai deschis gura așa când ai spus bună seara și ți-am văzut și măselele din spate? De ce stăteai cu piciorul așa ca și cum te-ai plictisit?”. Pentru mine a fost foarte greu, mai ales pentru că eram la început. A fost și foarte constructiv. Din acel punct am devenit foarte critică cu mine. 

Eu sunt și foarte expresivă, dacă cineva zice ceva care mă pune pe gânduri, îmi place sau mă deranjează, am o reacție. Pur și simplu nu pot să controlez lucrurile acestea, oricât mi-aș dori să le controlez, nu pot. Atunci, mai bine nu mă uit! De ce să mă uit? Că îmi pierd timpul!”, a spus Andreea Mantea, într-un interviu pentru ego.ro.  

de-ce-nu-se-uita-andreea-mantea-la-emisiunile-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andreea Mantea nu vrea să fie actriță 

Andreea Mantea a dezvăluit că, în ciuda aspirațiilor sale, nu ar putea să devină niciodată actriță, chiar dacă și-ar dori acest lucru. Cu o prezență carismatică pe micul ecran, Andreea a fost întrebată despre posibilitatea unei cariere în actorie, dar ea a subliniat că nu se simte confortabilă în a juca un rol.  

„Nu! Nu cred că m-aș descurca. Îmi este foarte greu să rămân într-o notă! Chiar nu pot, dacă nu sunt eu, nu îmi este bine. Nu pot! Aș vrea! Să fie ceva de dragoste, să fie ceva frumos, interesant, intens, cu pasiune, cu secrete, tot felul de lucruri, dar nu aș putea să rămân în nota aia. 

Dacă rămân așa? Dacă nu îmi mai revin și rămân în rolul pe care l-am jucat? Nu vreau! Da, este foarte bine așa! (n.r. să rămână la TV) Pot să fiu eu, dacă îmi vine să zâmbesc, zâmbesc, dacă îmi vine să ridic tonul, îl mai ridic, dacă îmi vine să râd, râd, dacă îmi vine să plâng, plâng și aia e!” a declarat Andreea Mantea.

Sursa Foto: Instagram 

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.