“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

De ce a ajuns Mădălina Ghenea la cuțite cu tatăl fiicei sale, Matei Stratan. „Poate ar trebui să fac demersuri legale”

Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea a dezvăluit că ia în calcul să ajungă în instanță pentru a-și putea aduce fiica în România.

Așa cum știm, Mădălina Ghenea este stabilită în Italia, iar fiica ei și a lui Matei Stratan este cu ea. Se pare însă că timpul petrecut de micuță alături de tatăl ei nu ar fi suficient.

Mădălina Ghenea ar putea fi dată în judecată

Conform dezvăluirilor făcute de Matei Stratan pentru cancan.ro, atât el, cât și părinții săi călătoresc în Italia pentru a o vizita pe Charlotte, deoarece momentan micuței nu i se permite să petreacă timp în țara sa natală.

La peste șapte ani de la încheierea relației lor, Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu au ajuns încă la un acord care să fie satisfăcător și pentru familia tatălui în ceea ce privește programul fiicei lor.

madalina-ghenea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Apropiații tânărului antreprenor doresc ca micuța să aibă ocazia să petreacă timp și în România, pentru a fi alături de ei. La fel gândește și tatăl copilei, care trebuie să facă naveta în Italia pentru a-și întâlni fiica.

De-a lungul anilor, cei doi părinți au purtat discuții lungi pe această temă, în special prin intermediul avocaților. Cu toate acestea, Mădălina Ghenea nu a fost de acord ca fiica ei, Charlotte, să locuiască și în România. Prin urmare, singura soluție, pe care Stratan a amânat-o în repetate rânduri, sperând că va ajunge la un acord amiabil cu fosta sa iubită, este demararea unui proces în instanță, prin care un judecător să stabilească un program strict pentru ambii părinți.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, în exclusivitate, pentru cancan.ro

Mădălina Ghenea are un nou iubit

Noul ei iubit este nimeni altul decât Gregor Dimitrov (31 de ani), considerat cel mai sexy bărbat din circuitul masculin de tenis. Sportivul, care deține o avere estimată la 22 de milioane de dolari, s-a iubit cu femei celebre precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Și Matei Stratan și-a refăcut în toți acești ani viața. Iubita sa este Iana Budeanu, fiica unui om de afaceri ale cărui venituri se cifrează la 40 de milioane de euro. O tânără deosebit de atrăgătoare și răbdătoare, care și-a desăvârșit studiile în Elveția.

„Eu sunt bine din toate punctele de vedere,  pe toate planurile. Nu-mi doresc să vorbesc despre iubita mea. Și nici despre altceva. Da, e frumoasă”, a  mai declarat Matei Stratan pentru sursa citată anterior.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.