Date oficiale: Milioane de teste COVID-19 vândute în 2017 și 2018. Plandemia va dura 5 ani

După cum știm, COVID-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019. Prin urmare, a fost numită COVID-19, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019 .

Datele din Soluția comercială integrată mondială arată totuși ceva uimitor:

„În 2017 și 2018 – cu doi ani înainte de COVID-19 – sute de milioane de kituri de testare pentru COVID-19 au fost distribuite în întreaga lume.”

‘Rapid! Ascunde-l!!’

Aceste date năucitoare au fost descoperite de cineva la 5 septembrie 2020, care le-a postat pe social media. A doua zi a devenit virală în toată lumea.

Pe 6 septembrie, WITS a schimbat brusc denumirea originală „COVID-19” în vagul „Kituri de testare medicală”.

Citiți și:  DEZVALUIRI SOCANTE FIX DE LA INVENTATORUL TESTULUI COVID: „Nu îți poate spune dacă ești bolnav sau nu” / VIDEO

Acest lucru nu este permis în comerț, deoarece trebuie să fii întotdeauna specific. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli.

Faptul că au eliminat specificația „COVID-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că nu vor ca nimeni să știe despre asta.

Cu toate acestea, au uitat să șteargă un detaliu: codul produsului pentru aceste „Kituri de testare medicală” este 300215, ceea ce înseamnă: „Kituri de testare COVID-19”.

Acoperirea lor a venit prea târziu: aceste informații critice au fost descoperite și sunt dezvăluite de milioane din întreaga lume. Puteți descărca un PDF care arată datele originale ale acestui site web .

Citiți și:  In timp ce mass-media mondiala isterizeaza masele cu coronavirusul, o TREIME din populația globului este INFECTATA cu bacteriile TBC!!!

Cu doi ani înainte de izbucnirea COVID-19, SUA, UE, China și națiunile din întreaga lume au început să exporte milioane de instrumente de testare a diagnosticului pentru … COVID-19, o boală care se presupune că nici măcar nu exista pe atunci.

„Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025

Banca Mondială arată că COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la … sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă cinci ANI . (2C) – sursa: ortodoxinfo

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile