Dansatoare din buric angajată în sistemul energetic la stat

Raluca Paraschiv, fostă Anton este o fostă dansatoare din buric și are atestat de machioză profesionistă. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național, potrivit Romnia Libera .

Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.

Anunțul de angajare a fost hilar. Participanții au fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia.

Singura cerință a fost cunoașterea pachetului MS Office 2010. Femeia urmează, pe baza acestor îndeletniciri să-l consilieze pe directorul general de la SMART SA.

Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunțuri arată și prețurile pentru fiecare prestație.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *