Daniela Crudu, desfigurată pentru 70.000 de euro! Adevăratele motive ale bătăii cu iubitul croat

Daniela Crudu, desfigurată pentru 70.000 de euro! Adevăratele motive ale bătăii cu iubitul croat

Daniela Crudu, vedeta TV agresată de iubitul croat, este într-o stare fizică mult mai gravă decât se anticipa. Se pare că loviturile iubitului croat i-au distrus piramida nazală, iar ochii erau plini de cheaguri de sânge.

Într-un material realizat de Cristi Brancu, vedeta Antena Stars, apar informații extrem de interesante. Cităm din videoul postat de acesta: „De data aceasta filmul nostru se desfășoară în mașină pentru că acțiunea care a zguduit săptămâna trecută lumea mondenă s-a petrecut într-o mașină.

Într-o mașină de teren și se pare că bordul a fost cel care a dat lovitura de grație unei femei care nu merită să fie bătută. Trebuie să observăm faptul că există două feluri de a se aborda acest subiect. din punct de vedere public.

Sunt unii care încearcă să îl cauționeze pe el și de ce spun acest lucru pentru că singura soluție pentru ca acest croat să fie cauționat este să se dea o justificare acțiunii violente. Așa a apărut o informație cum că domnul croat ar fi descoperit în acea seară că Daniela Crudu ar fi luat cam 70.000 de euro fără ca el să știe din contul lui de om bogat”.

„Cred că acest lucru ar însemna că Daniela Crudu a avut o operație pe creier sau s-a întâmplat ceva, ori e un zombi. Pentru că Daniela Crudu nu este o femeie care se umblă ca altele după foarte-foarte mult „material. Nu a fost niciodată o producătoare în adevăratul sens al cuvântului, nu umblă după un țel financiar foarte mare. Prin urmare Dacă Daniela Crudu nu a stat alături de oameni care i-au pus să foarte mulți bani la picioare nu știu de ce s-ar fi hotărât să-l delapideze pe acest om”

Cristi Brancu, realizator Antena Stars a dezvăluit adevărul despre starea de sănătate a vedetei agresată de iubitul croat, Seco Dubravko.

”Am vorbit cu unul dintre cadrele medicale care au fost acolo la momentul la care Daniela Crudu a venit. Este vorba despre un nas fracturat, la care ea va trebui din nou să se opereze, pentru că omul a lovit foarte tare”.

Acesta a mai oferit și alte detalii: „Nu știu ce înseamnă pentru acest croat două lovituri în bordul mașinii, dar fața Danielei este absolut praf făcută. Ați aflat despre ochii ei care erau efectiv plini de plăgi și de cheaguri de sânge, în urma acestor lovituri despre care ea vorbește.”

„Când a ajuns Daniela Crudu la acest spital s-a plâns că iubitul croat a bătut-o, dar mai târziu a venit către cadrele medicale cu o explicație mai nuanțată, că poate nu a fost chiar așa, că totuși ar trebui să se gândească mai bine. Nu putem să credem că este decât o chestiune de frică în sufletul Danielei Crudu”, a îndemnat-o Cristi Brancu, pe canalul său de You Tube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.