Dăncilă, UMILITA TOTAL de Marcel Ciolacu

Este vai și amar de Viorica Dăncilă!

Un greu din PSD îi dă lovitura fatală. După pierderea rușinoasă de la prezidențiale, necazurile pentru Dăncilă parcă nu se mai opresc. Fostul premier este umilit total. Cine este cel care îi pune acum bețe în roate Vioricăi.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al social democraților a declarat la Antena 3 că Viorica Dăncilă nu trebuia să candideze la alegerile prezidențiale. Candidatura acesteia a fost o greșeală atât din partea fostului premier cât și din partea partidului, a spus Ciolacu.

Actualul lider PSD mai susține că partidul ar fi trebuit să fie mult mai curajos și că din cauză că nu a putut să treacă peste orgoliul de a avea propriul candidat, a pierdut alegerile prezidențiale.

Citiți și:  Alerta. Lider politic: Va începe cel mai negru coşmar pe care l-aţi avut vreodată

De asemenea, Ciolacu este de părere că PSD-ul ar fi putut avea un candidat comun sau chiar un candidat independent la alegerile pentru președinția României.

„Decizia Vioricăi Dăncilă să candideze a fost greșită. Când ești președinte PSD, îți asumi decizii, dânsa a decis să candideze. Cu adevărat dânsa era cea în măsură să spună că eu nu candidez chiar dacă dvs. îmi cereți.

PSD ar fi trebuit să fie mult mai curajos. A fost un pic de conservatorism, ne-a fost frică să luăm niște decizii mai curajoase. Ne aflam într-o alianță în momentul acela, aveam o alianță cu dl. Tăriceanu. Toate deciziile astea au influențat alte decizii, a fost o sarabandă de greșeli. Candidat comun, poate și candidat independent.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

PSD nu a reusit să treacă peste orgoliul să aibă propriul candidat. PSD a săpat la șanțul lui”, a spus Marcel Ciolacu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile