DANCILA TAIE-N CARNE VIE! L-A DEMIS IMEDIAT!

La doar o saptamana dupa ce a fost numit consilier onorific pe probleme economice și de fiscalitate, Remus Borza a fost demis din functie.

De la ce a pornit totul

Sefa executivului nu a dat explicatii dar se pare ca motivul demiterii imediate a fost faptul ca a facut declaratii privind reducerea numarului de bugetari si a ministerelor.

„Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura ţară din lume care plăteşte mult mai bine salariaţii din sectorul public decât pe cei din sectorul privat. Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administraţia. Şi la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem şi o fabrică în România” , a spus Remus Borza în cadrul unei emisiuni televizate.

„A făcut afirmații în nume personal care nu se regăsesc în programul guvernului!” , s-a rezumat să spună prim-ministrul României, fără a da mai multe detalii în legătură cu afirmațiile concrete care au nemulțumit-o. Documentele se vor semna în cursul zilei de luni, 10 iunie, tot atunci urmând ca decizia să fie pulicată în Monitorul Oficial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *