DANCILA SI-A IESIT DIN MINTI! DEZVALUIRI EXPLOZIVE DIN INTERIOR

Viorica Dăncilă a reacționat dur în interiorul PSD după ce mai mulți lideri au făcut un lucru care nu i-a fost pe plac. Culmea, acesta nu are legătură neapărat cu rezultatul de la alegeri din unele zone considerate fiefuri ale social-democraților.

Viorica Dăncilă este foc și pară pe cei din PSD și le-a dat ordine clare liderilor organizaţiilor judeţene. Ea vrea ca aceștia să strângă 50% plus 1 din voturile alegătorilor.

Candidatul PSD este convinsă ca mulţi primari şi şefi de organizaţii i-ar fi pus piedici în campania electorală.

De altfel, marți seară, într-o şedinţă furtunoasă, Dăncilă a cerut mobilizare pe toate fronturile și a amenințat cu sancțiuni pe cei care nu vor face acest lucru.

Supărarea acesteia pleacă de la rezultatele slabe obținute în fiefurile PSD, cum este cazul judeţului Neamţ condus de Ionel Arsene. Vrancea lui Marian Oprișan este un alt caz iar în București, Iohannis a desființat-o pe Dăncilă.

Culmea, acesta nu le-a reproşat liderilor rezultatele slabe, cât faptul că vorbesc urât despre ea.

“Să spuneţi că pierdeţi alegerile că mergeţi cu o proastă nu va face cinste”, le-ar fi spus şefa PSD, după care a ieşit din sală cu lacrimi în ochi. În fața jurnaliştilor, a negat însă discuţia, conform știrileprotv.

Viorica Dăncilă, preşedinte PSD: “Da, am țipat, mi-am urecheat colegii… Nu. Au fost discuții pentru că fiecare și-a spus punctul de vedere şi aşa este normal pentru a obţine rezultate cât mai bune. Unii colegi au vorbit despre probleme pe care le-au avut, cum pot să eficienteze…. Am vorbit la telefon, era normal.”

Totul ar fi pornit de la o discuţie dintre preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda şi susţinători locali ai partidului, în care acesta ar fi spus “e proastă, dar e proasta noastră”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *