Dăncilă, OUT?!! Dezvăluiri uluitoare din interiorul PSD

Premierul Viorica Dăncilă va fi dată afară. Sunt dezvăluiri de ultimă oră din interiorul PSD. Nu mai are nicio șansă. Fostul premier, Victor Ponta, face declarații uluitoare la adresa lui Dăncilă. Aceasta este o o victimă a „prietenilor“ și „colegilor“ din jurul ei.

Victor Ponta s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa premierului. Liderul Pro România o dă de gol pe Dăncilă și spune adevărul din interiorul PSD. Mai mult, Ponta îi dă un mesaj clar acesteia. Să meargă în Parlament, să ceară votul pentru restructurare.

„În primul rând, văd că nu există nicio strategie, pentru că dacă o schimbi în fiecare zi, nu prea ai strategie. Doi, eu nu cred că va funcționa, ei nu au strategii, astea sunt șmecherii care nu țin. Mai e și chestia aia, iei trei membrii de pe stradă, de la ALDE, să-i pui miniștri!

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Cred că domnul Iohannis nu îi va numi nici pe aceștia. Trebuie să le aducem aminte că de mâine nu nu mai avem Ministru de Interne, sâmbată sau dumincă nu mai avem Ministru al Educației. Șmecheriile astea pe care le prezintă ei drept strategii vor duce la un blocaj grav și la incapacitatea de a funcționa a unor instituții vitale: Ministerul de Interne, Educația, Ministerul Energiei. Cred că trebuie să vină la Parlament. Dacă are voturi, rămâne în funcție, nu are voturi, pleacă din funcție și trebuie să găsim o soluție pentru guvernarea țării până la alegeri, și asta se va și întâmpla”, a tunat Ponta.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Și asta nu e tot. Ponta râde de Dăncilă și spune că aceasta nu are nicio șansă să intre în turul doi la prezidențiale. Va fi sacrificată imediat de baronii PSD. „Eu cred că, oricum, Dăncilă nu intră în turul doi, nici dacă rămâne Premier nici dacă pleacă. Dacă rămâne, o schimbă cei de la PSD. Aste pentru că toți cei pe care îi vedeți în jurul doamnei Premier, noaptea își ascut cuțitele pentru ziua de 11 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.