„Dăncilă o să zboare din PSD.” Scenariu-bombă lansat de Ion Cristoiu. Breaking news la Palatul Victoria

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat vineri, la Antena 3, ce s-ar putea întâmpla dacă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă nu va trece.

UPDATE:

Despre alegerile prezidenţiale, Cristoiu a spus că în turul doi vor intra partidele de dreapta, iar PSD va fi doar „spectator”

„Prezidențialele din acest an sunt ciudate prin câteva aspecte. În turul doi va intra dreapta. Klaus Iohannis cu Dan Barna. PSD, de data aceasta, nu intră în turul doi”, în opinia lui Ion Cristoiu.

„Toate celelalte partide trebuie să folosească prezidențialele pentru a se afirma. PSD trebuie să găsească un prezidențiabil. Nu va intra în turul doi. PSD va arbitra. Va fi foarte interesant, va trebui să aleagă între Barna și Iohannis și să folosească prilejul pentru a se rebrandui. Toate partidele trebuie să folosească acest prilej, chiar dacă sunt mici, să se afirme.

Citiți și:  Bomba lui Varujan: "Acest virus țintește rasa albă... Este o armă biologică împotriva acestei rase și a zonelor locuite de albi!"

Însă depinde foarte mult de moțiunea de cenzură. Dacă nu pică Guvernul, foarte multe lucruri se schimbă”, a afirmat Ion Cristoiu.

Ştirea iniţială

„Din toate punctele de vedere trebuie să pice Guvernul. Dar ce se va întâmpla dacă nu va pica? O soluţie este un Guvern interimar. A mai fost aşa în 2009, pe timpul guvernării lui Boc. Guvernul de acum nu mai are puterea pe care o avea până acum. Dacă o pune pe Viorica Dăncilă iar premier, aceasta va rămâne preşedinte şi la PSD, dacă nu, nu.

Dacă va trece moţiunea, s-ar împlini o făgăduială că Guvernul trebuie să pice. Dacă nu va trece moţiunea o să fie un dezastru pentru Opoziţie. Dacă nu pică Guvernul nu vor mai veni la alegerile prezidenţiale nici măcar 1% din electorat. Zilele astea au fost cu cântec.

Citiți și:  Se va introduce lockdown-ul planetar! Avertismentul fără precedent al unui faimos jurnalist

Dacă moţiunea trece, atunci Dăncilă o să zboare din PSD. Apoi, lovitura vine la Iohannis care va pierde în faţa electoratului. O altă victimă este Ponta pentru că electoratul nu se mai duce la el”, a spus Ion Cristoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.