Dăncilă l-a trădat Dragnea! Semnele sunt clare. Breaking news


Vizita premierului Viorica Dăncilă la Tulcea nu a fost văzută cu ochi buni de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Atitudinea premierului de a juca ping-pong cu șeful Poliției de Frontieră, a fost percepută de Dragnea ca un semn de autonomie. Iritarea preşedintelui social-democraţilor are legătură cu refuzul premierului Dăncilă de a adopta OUG-urile de modificare a Codurilor Penal și de Procedură penală.

Referitor la acest subiect, Dragnea a afirmat că articolele din codurile penale declarate constituţionale ar trebui să fie adoptate prin OUG, potrivit g4media.ro

„În partid s-a luat o decizie – sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituţionale să fie adoptate prin OUG. Ne-am lăsat păcăliți toți din partid de domnul Toader. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenţionat, nu intenţionat… Ieși în ianuarie că adopți OUG, ridici scandalul până la cer, stăm în bătaia gloanțelor și din țară, și din străinătate, după care spui că nu se justifică urgența. S-a generat un scandal inutil”, a spus Dragnea.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Și subiectul remanierilor a provocat înțepături din partea lui Dragnea la adresa premierului.

„Chiar nu-mi permit să intru în divergență cu dna prim-ministru (despre eventuala remaniere a miniștrilor Rovana Plumb și Natalia Intotero care candidează la europarlamentare – n.r.). Nu cred că este în regulă ca un membru al Cabinetului să meargă în campanie folosind infrastructura ministerului. Dacă e cazul să convocăm CEx pentru Rovana Plumb și Natalia Intotero care au cerut partidului să fie pe listă și acum au o problemă, discutăm. Dar nu cred că au o problemă”, a mai spus Liviu Dragnea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.