DANCILA L-A PACALIT PE DRAGNEA.Guvernul PSD cade în propria-i capcană la referendum


Guvernul PSD cade în propria-i capcană la referendum. Dăncilă l-a păcălit pe Dragnea. Actualul premier şi alţi 20 de europarlamentari susţineau, în 2015, legalizarea căsătoriilor gay, potrivit Mediafax.

În anul 2015, 21 de europarlamentari români, printre care şi Viorica Dăncilă votau, în Parlamentul European, în favoarea unui raport ce prevedea inclusiv căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Votul a fost dat în urmă cu 3 ani, la Strasbourg, asupra raportului „privind drepturile omului în lume şi politica UE”, scria Pagina Europeană la acea vreme.

Documentul prevedea că „drepturile fundamentale ale persoanelor LGBTI pot fi mai bine protejate dacă aceste persoane au acces la instituţii juridice precum concubinajul, parteneriatul civil sau căsătoria”.

Citiți și:  Acuzatii le sunt EXTREM DE GRAVE. Liderii #rezist au ajuns sa se SFASIE intre ei

În favoarea raportului au votat 21 de europarlamentari români, printre care Victor Boştinaru, Cristian Buşoi, Mircea Diaconu, Viorica Dăncilă, Dan Nica, Maria Grapini sau Norica Nicolai.

„Este raportul domnului Antonio Panzeri. Acolo se spunea faptul că îndemna instituțiile să se gândească legat de căsătoriile între persoanele de același sex. Eu cred că românii se pot gândi. Citiți-l bine și o să vedeți. V-am spus despre ce este vorba. Instituțiile și statele membre să se gândească referitor la căsătoriile între persoanele de acest sex. Fiecare stat are dreptul să aibă o opinie și am votat pentru deoarece așa este democrația”, a declarat Viorica Dăncilă, la Focșani, informează Mediafax.

Citiți și:  Acuzatii le sunt EXTREM DE GRAVE. Liderii #rezist au ajuns sa se SFASIE intre ei

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile