Dăncilă, în stare de SOC! Control inopinat la Guvern: Legile, la control (surse)

Viorica Dăncilă e în stare de șoc. Premierul are mari probleme. Se anunță un control la Guvern. O serie de legi cheie vor fi luate la control.

Viorica Dăncilă nu-și mai vede capul de probleme. A scăpat de demitere la moțiunea de cenzură, dar sunt scandale interne în PSD. E o bătălie cruntă pentru putere. Dar asta nu e tot.

O delegaţie MCV va efectua, la începutul lunii iulie, o vizită în România, pentru a evalua situaţia justiţiei din ţara noastră. Reprezentanţii MCV ajung în data de 2 iulie la Bucureşti şi vor avea întâlniri şi cu ministrul Justiţiei.

Cei din comisie vor avea discuţii cu autorităţile cu privire la situaţia justiţiei din România. Discuţii vor avea loc şi cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Potrivit raportului MCV din noiembrie 2018, adoptarea legilor justiţiei şi presiunile asupra independenţei sistemului judiciar, în special asupra DNA, au generat dubii privind ireversibilitatea progreselor înregistrate de România. Tot la acea vreme, oficialii europeni au recomandat suspendarea procedurilor în cazul procurorilor de rang înalt, anunță mediafax.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.