Dancila, HUIDUITA IN FATA TUTUROR. Ce raspuns a dat

Premierul României a mai scăpat o „perlă” atunci când a afirmat că o preocupă relaţia cu Europa din perspectiva faptului că este preşedinte al PSD, după care s-a corectat şi a completat cu ceea ce a dorit de fapt să spună: „Cetățenii, dincolo de jigniri, așteaptă de la noi lucruri concrete. Nimic nu este perfect, totul este perfectibil. Nu voi spune ce modific, dar vom avea o discuție în coaliție.

Viorica Dăncilă a fost huiduităde mai mulți oameni la finalul săptămânii trecute, iar premierul a ținut să răspundă într-un mod elegant, amintind de jignirile care i-au fost aduse. Dăncilă a spus că cetăţenii aşteaptă, dincolo de jigniri, lucruri concrete de la Guvern şi principala sa preocupare este să fie aprobat bugetul pe 2019. „Nimic nu este perfect, totul este perfectibil”, a concluzionat Dăncilă.

Citiți și:  PSD, zguduit din temelii. Viorica Dancila, DEZVALUIRI incomode

Dacă cei de la SNSPA au considerat că trebuie decorat, mă bucură asta. Este un lucru bun, eu mă concentrez pe relația cu Europa. Mă preopcupă acest lucru ca președinte al PSD…mă refer la președinția Consiliului European”, a mai spus premierul României, Viorica Dăncilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile