Dăncilă, gafă incredibilă: A uitat să-l pună pe Teodorovici pe listă

Viorica Dăncilă a făcut o gafă incredibilă astăzi, legată de trimiterea propunerilor pentru miniștrii interimari. Premierul i-a trimis lui Iohannis o listă în care a uitat să-l treacă și pe Eugen Teodorovici.

Viorica Dăncilă a trimis, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru aprobarea președintelui Iohannis, propunerile pentru noi miniștri interimari pentru mai multe ministere. Însă, a uitat să trimită și propunerea pentru desemnarea lui Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor, ca vicepremier interimar, scrie jurnalista Adriana Duțulescu pe Digi24.ro.

A revenit după trei ore, cu o erată, în care îi propune Președintelui să dispună emiterea decretului prezidențial și pentru ministrul Finanțelor.

Viorica Dăncilă a trimis joi o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care îi solicită să numească interimari la mai multe ministere. Printre acestea se numără propunerea actualului ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, interimar la Ministerul Justiției.

De asemenea, premierul solicită numirea lui Nicolae Hurduc ministru interimar al Educației, a lui Gabriel Leș ministru interimar al Internelor, dar și numirea unor interimari pe care Dăncilă i-a mai propus după ieșirea ALDE de la guvernare, iar Klaus Iohannis a refuzat să emită decretele de numire pe numele acestora.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *