Dăncilă este forțată să ia o decizie. Este cutremur în PSD! Breaking news

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, vocea lui Liviu Dragnea continuă să se facă auzită în PSD. Un apropiat al acestuia a cerut chiar ieșirea de la guvernare.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat joi că opţiunea ca partidul să rămână sau să iasă de la guvernare va fi luată în Comitetul Executiv al PSD.

Poate că punctul său de vedere ar fi trecut neobservat dacă el nu ar fi perceput ca un apropiat al lui Liviu Dragnea. Liderul PSD Neamţ a spus că îşi va exprima poziţia în CEx-ul de vineri dar că este de părere că poate PSD ar trebui să iasă de la guvernare și să lase PNL să conducă țara.

„Poate că ar trebui să îi lăsăm şi pe domnii ăştia care spun că vor să taie salariile, să trimită acasă jumătate din funcţionarii publici, să vedem ce pot face. Doar că noi am mai greşit o dată şi i-am lăsat pe Cioloş şi Guvernul Cioloş, şi într-un an de zile au făcut un dezastru de a trebuit să muncim 2 ani să aducem iar România unde trebuie. Discuţia va fi în CEx şi vom hotărî împreună, toţi colegii, ce facem. Poziţia mea o voi exprima în CEx-ul de mâine”, a declarat Ionel Arsene, potrivit Agerpres.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *