Dăncilă e terminată! Anunțul care va rupe PSD-ul: Vine un tsunami

Viorica Dăncilă nu mai are nicio șansă. Este terminată înainte de a începe lupta. A venit anunțul care va rupe PSD-ul. Se pregătește un tsunami de proporții. Prin accederea în turul doi al prezidențialelor, Viorica Dăncilă s-a băgat singură în gura lupului, sună dur avertismentul unui analist politic.

Stelian Tănase o avertizează pe Viorica Dăncilă cu privire la viitorul ei de om politic, arătând că inclsuiv colegii săi de partid o vor sfâșia, după înfrângerea usturătoare pe care o va încasa în turul doi al alegerilor prezidențiale.

”VVDăncilă, trecând în turul doi, s-a băgat în gura lupului. Va fi bătută rău în turul doi de Klaus Iohannis. După eșec colegii ei de partid care astăzi o lingușesc o vor sfâșia – asta cel mai târziu la congresul extraordinar din februarie. Nu înțeleg deloc bucuria afișată la apariția teve de ieri, imediat după anunțarea rezultatelor. Era o veselie în acel pâlc de pesediști de credeai că vin de la nuntă”, a scris Stelian Tănase pe blogul său.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

”Liderii PSD au lipsit de la întâlnirea cu presa. 90% dintre ei nu se mai afișează cu VVDăncilă. La ceasul răfuielilor e bine să nu fi prea apărut în fotografii cu ea. Au fost prezenți în fața camerelor doar fidelii fostului premier. Și ei vor fi sacrificați ca vitele la congres”, a adăugat scriitorul.

În privința șanselor ca Viorica Dăncilă să devină președinte, Stelian Tănase este categoric:

”Vine un tsunami. Toate partidele se vor coaliza în turul doi contra candidatului PSD. Lumii i s-a urât cu PSD și VV Dăncila. E timpul unei schimbări de proporții. În plus, cine nu vrea să se pună bine cu câștigătorul? Iohannis, în cazul de față și aliații lui – liberalii conduși de Orban. VVDăncila va fi făcută praf pe 24 noiembrie”.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile