Dăncilă e distrusă! Acuzații DEVASTATOARE

Laura Codruța Kovesi a înregistrat o victorie răsunătoare în urmă cu o zi iar Viorica Dăncilă ar fi avut o contribuție importantă în negocierile duse pentru susținerea candidaturii acesteia în fruntea Parchetului European.

Viorica Dăncilă ar fi negociat susţinerea Laurei Codruţa Kovesi, în schimbul unor funcţii la nivel european. Aceste acuzații au fost lansate în spațiul public chiar de liderul Pro România, Victor Ponta.

El a susținut că președintele PSD ar fi pus-o pe Ramona Mănescu să negocieze pentru ca fosta șefă a DNA să obțină sprijin în ocuparea funcției mai sus amintite. Ponta a reacționat astfel la o declarație similară făcută de Dacian Cioloş.

„Viorica Dancila o pune pe Ramona Manescu sa negocieze sustinerea lui Kovesi – pentru sprijin la alte “functii”! Aveam aceasta informatie dintr-o sursa mult mai serioasa si mai apropiata decat Dacian Ciolos !

Dupa care, in fata CEX ului PSD, se sperie si minte ca nu e asa! Dar azi Kovesi e votata “en fanfare” – vedem curand ce obtine Dancila

Votati-o pe Dancila / ii minte chiar si pe ai ei / si vinde si cumpara orice functie / cu adevarat buna de Presedinte, nu ???”, a comentat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Despre acest lucru a vorbit și Dacian Cioloş. Liderul Renews Europe a arătat că ar fi discutat cu Ramona Mănescu, în Parlamentul European, despre faptul că Guvernul o va susţine pe Kovesi.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu