Dăncilă, CANDIDAT LA PRESEDINTIE din partea PSD? Anunțul MOMENTULUI este NAUCITOR

Rușii de la Sputnik au anunțat că premierul României va fi, cel mai probabil, candidatul la președinție din partea PSD. Viorica Dăncilă este lăudată de site-ul de propagandă rusă, fiind considerată „nu numai omul politic al momentului, dar și cel mai probabil candidat la președinție”. Articolul a apărut după anunțul Guvernului privind convorbirea telefonică dintre premier și vicepreședintele SUA, Mike Pence.

Viorica Dăncilă, elogiată de propaganda rusă. Cei de la Sputnik îl laudă pe premierul României și prevăd că va fi candidatul la președinție din partea PSD

„Vestea anunțată de Dăncilă răstoarnă calculele președintelui și ale celor care atacă de la începutul președinției rotative Guvernul și Coaliția, subminând eforturile Executivului – prin blocarea bugetului, a completării Guvernului, atacuri permanente la CCR, acțiuni mediatice și demersuri ostile la instituțiile europene, manifestări în stradă și felurite denigrări”, se arată în articol.

Citiți și:  Redactorul-şef al Sputnik a „căzut de la etaj” și a murit

Anterior, publicația rusă a desemnat-o pe Dăncilă omul politic al anului 2018. „Sputnik România Moldova o propune pe Viorica Dăncilă pentru titlul de Omul Politic Român al Anului Centenarului vă invităm să vă exprimaţi acordul cu această propunere prin intermediul unui sondaj”, se arată în descrierea unui articop de pe platforma online deținută de statul rus.

Rușii au fost și cei care au numit-o pe Dăncilă omul politic al anului 2018
Viorica Dăncilă este văzută drept o persoană ce a putut face față Opoziției și ”intervențiilor din străinătate”. „În aceste condiţii un om politic s-a dovedit o uriaşă supriză, dovedind calm, pricepere şi, peste toate, un nivel al demnităţii mult peste ce am văzut în ultimii ani – premierul Viorica Dăncilă.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.