Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Dăncilă A MINTIT! Va fi ANCHETATA! Ce vrea să ASCUNDA de ochii românilor

Viorica Dăncilă a minţit în faţa tuturor românilor şi încearcă să ascundă un fapt important în declaraţia sa de avere. Ea ar putea ajunge chiar să fie anchetată de ANI, susţine Florin Roman, liderul deputaţilor PNL.

Florin Roman, liderul deputaţilor liberali, o acuză pe Viorica Dăncilă că a minţit când şi-a completat declaraţia de avere, pentru că nu a trecut acolo colecţia de ceasuri placate cu aur şi argint. Liberalul susţine că nu este vorba despre un singur ceas, cel care a intrat in atenţia jurnaliştilor, ci la mai multe modele, care au preţuri ce ajung şi la 30.000 de euro.

„Deşi legea prevede foarte explicit că aceste bijuterii trebuie declarate în declaraţia de avere, dacă valoarea lor CUMULATĂ însumează 5000 de euro, Vasilica Viorica Dăncilă a minţit sub sancţiunea incidenţei Codului Penal. După ce am semnalat cazul ceasului de aur purtat de Viorica Dăncilă, cea care plânge de mila pensionarilor, dar îşi etalează opulenţa şi bogăţia, candidatul PSD s-a încurcat în minciuni. De altfel, promisiunea făcută în faţa jurnaliştilor, că o să vină să prezinte ceasul, a rămas o simplă promisiune! Pentru că Vasilica Dancilă minte şi fuge cu laşitate de adevăr.

Din acest motiv am revenit cu precizarea că nu vorbim de un singur ceas de aur nedeclarat, ci de o colecţie de ceasuri placate cu aur şi argint, pe care Vasilica Dancilă era obligată conform legii să le declare. Care înseamnă echivalentul a sute de pensii pentru românii de rând. La fel a minţit şi în cazul casei de la Predeal, despre care a spus că este… nefinalizată! Minciună: procesul verbal a fost semnat anul trecut, motiv pentru care a fost şi plătit impozitul pe teren! De ce minte doamna Dăncilă? Pentru a poza în faţa electoratului PSD ca un candidat sărac şi cinstit ca ideologul Ion Iliescu!

Este în interesul Vasilicăi Dăncilă să ceară ANI un control de verificare a averii, pentru că realitatea arată grave neconcordanţe cu declaraţia de avere! Asta, sigur, dacă nu are nimic de ascuns!”, spune deputatul Florin Roman.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.