Dăncilă a mințit GRAV! Imaginea PSD făcută franjuri! Dezvăluiri de ULTIM MOMENT

Premierul Viorica Dăncilă se află în aceste zile la Washington, într-o vizită oficială, conform informațiilor transmise de Guvernul României. Se pare, însă că lucrurile nu stau chiar așa, iar dezvăluirea făcută de jurnalista Sidonia Bogdan să șifoneze serios imaginea comunicării PSD.

Viorica Dăncilă s-ar afla în SUA, nu într-o vizită oficilă, ci într-una privată la invitația celei mai mari organizații de lobby israeliene în Statele Unite ale Americii. Ea ar urma să țină un discurs pe panoul cu președintele Honduras și cu premierul din Capul Verde.

„Hai să dăm și știrea corectă. Zilele acestea premierul Viorica Dăncilă se află la Washington. Potrivit Guvernului României ( http://gov.ro/…/vizita-prim-ministrului-romaniei-viorica-da…), Dăncilă se află într-o vizită în SUA pentru „a dezvolta parteneriatele pe care România le are cu SUA și Israel).

Știrea este parțial falsă și trunchiază realitatea. Dăncilă nu este în SUA într-o vizită oficială, la invitația oficialilor americani, ci se află într-o vizită privată la invitația celei mai mari organizații de lobby israeliene în SUA.

Citiți și:  Bomba anului pe scena politică. Simion se deplasează la Washington. Va sta față în față cu Donald Trump?

AIPAC este o organizație veche în SUA, care cultivă relații atât cu democrații cât și cu republicanii ( ușor criticată de democrații de stânga sau Bernie Sanders), pentru a-și face cunoscute interesele în Orientul Mijlociu.

Conferințele AIPAC sunt organizate anual, la care participă în principal lideri americani și israelieni, nu și europeni.

Dacă vă uitați pe pagina lor, o să vedeți că printre speakerii externi, Dăncilă se află lângă distinsele prezențe ale președintelui Honduras și premierului Republicii Capului Verde. Atât. Nu am înțeles de ce trebuia să fie adusă și ea acolo ca maimuța, când prezența ambasadorului Maior ar fi fost arhisuficientă.

La conferința respectivă vor vorbi Mike Pence, Mike Pompeo și mulți alți oficiali americani, probabil Dăncilă o să vâneze și ea un selfie prin culise cu unul dintre ei ca să nu spună că a făcut vizita degeaba.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Este, totuși, premierul României.

Întâlnirea pe care Dăncilă a avut cu investitorii americani în România iarăși nu își are sensul. Americanii, dacă investesc, investesc în baza unor calcule economice pragmatice, nu s-a semnat vreun contract colosal nou, nu au fost anunțați alți investitori americani, a fost o întâlnire de rutină, relație pe care ar trebuie s-o cultive ambasadorul, nu premierul unei țări.

Așadar, ce caută mai exact premierul României și ministrul de Externe la această conferință?”, a scris Sidonia Bogdan pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.