Dana Chera Grecu a explicat de ce a demisionat de la Antena 3

Dana Chera (fostă Grecu) a acordat un interviu site-ului Paginademedia.ro în care a explicat motivele care au determinat-o să încheie colaborarea cu postul Antena 3, unde a lucrat în ultimii 15 ani.

Dana Chera a anunţat că a decis să nu mai revină la Antena 3 după ce i se încheie concediul de maternitate, precizând iniţial că „motivul ţine de raţiuni personale“.

Într-un interviu pentru Paginademedia.ro, realizatoarea TV a detaliat motivele plecării, lăsând să se înţeleagă că nu mai este de acord cu modul în care televiziunea abordează subiectele. Ea a spus că în perioada de doi ani în care a fost în pauză a analizat tot ceea ce a făcut şi a observat din exterior cum se văd lucrurile.

Dana Chera a subliniat că tabloul pe care l-a văzut de pe margine este unul „cu foarte multe patimi, din toate părţile“, iar ea a ajuns la concluzia că nu se mai poate integra în acest peisaj.

„Perioada aceasta m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt aşteptările oamenilor şi ce anume văd ei la tine. Am văzut şi eu, din afară, multă patimă, mulţi ziarişti foarte încrâncenaţi, indiferent de opinii sau tabere. Aşa se vede de afară. (…) Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut faţă ca ziarist, dar au lăsat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deţinătorul adevărului absolut. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni, dar simt să fac altceva“, a declarat Dana Chera pentru sursa citată.

Ea a precizat, însă, că nu are regrete în ceea ce priveşte cariera ei pentru că tot ce a făcut a fost „cu bună credinţă“. „Nu am urmărit să umilesc sau să atac pe cineva“, a mai spus ea.

Dana Chera a intrat în concediu de maternitate în aprilie 2018, fiind înlocuită la emisiunea pe care o prezenta, „Adevăruri ascunse“, de Cătălina Porumbel. În iulie 2018, ea a născut al treilea copil, o fetiţă.
Anterior, ea anunţase că a divorţat, după 20 de ani, de omul de afaceri Bogdan Grecu, alături de care are doi copii, David (16 ani) şi Mihaela (13 ani). La scurt timp s-a şi căsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.