Dana BUDEANU – Mahalaua pe micul ecran

Chinuitoarea conferință de presă a lui Klaus Iohannis și scandalul din Poliția Capitalei, cel provocat de polițiști și de cîteva cucoane din presă, m-au obligat să sar peste subiectul revărsării de mahala de pe postul de televiziune Antena 3.

Disperată de succesul otv-ismului de pe Romania TV și cu un patronat ușurat de fisc, Antena 3 a întors cîrma spre spre un spirit de mahala și spre subiecte de bulevard, lăsînd seara la dispoziția PSD și a fantomaticului partid zis și PPU-SL. De cînd Dan Voiculescu și-a reinventat noul său grup parlamentar (de vreo două decenii îl reîncropește mereu înaintea alegerilor, adunînd tot felul de eșuați, de dezertori politici sau de dalmațieni dubioși) postul prinde culoare politică.

De cum auzim primele scandaluri electorale, Dan Voiculescu ”vine și el cu Antena 3” și cu ceata de slugarnici și îndatorați și pun de o alianță. De obicei o face cu PPU-SL care are nevoie de televiziune ca de aer. Şi astfel se naște programul politic de seară al Antenei 3, cu invitați de ”onoare” de la PPU-SL și cu cîte o umplutură de reprezentant al puterii, de regulă un Guran sau alt consilier al primului ministru. Aceștia, la fiecare acuzație mai solidă, se prefac că solicită aplicarea legii și pentru cei din PNL, fapt de care nu se mai ocupă nimeni. Nici a doua zi, nici peste un an, nici peste zece, cîtă vreme de la Cotroceni sunt controlate parchetele și SRI-ul.

De o bună bucată de vreme, toată Antena 3 a devenit un fel de oficină de propagandă a PSD-ului. În loc să folosească redresării socialiștilor, le șifonează și mai tare credibilitatea. Nu ajunge că postul Antena 3 a devenit scena de pe care Gabriela Firea își recită poeziile electorale pițigăiate. Acolo se apără, acolo se promovează, acolo se laudă, acolo i se culeg scamele de pe taior și i se presară sclipici în coafură. Cînd madam Pandele merge undeva, moderatorii întrerup emisiunea și Antena 3 mai trage un ”breaking news” (un fel de știri pentru care de obicei îți crapă obrazul).

Vezi: Sătulă de fătălăi, Dana Budeanu s-a dus la spiritism să se certe cu Vadim Tudor

În contrapartidă, în aproape toate calupurile de publicitate de pe Antena 3 și de pe celelalte ”antene” se difuzează la greu publicitatea Primăriei Capitalei despre reparaţii de clădiri, despre trasee, despre modernizări de spitale, despre marile minuni făcute de fantomaticele companii municipale, unele cu conturile deja blocate de Costanda și cu angajații trimiși acasă.

Vezi: Momente porno la Antena 3! Dănuța Budeanu i-a arătat lui Gâdea cum se face sex oral la PSD!

Numai orbii nu văd ploaia de publicitate făcută de Primăria Capitalei pentru a preamări performanțele Gabrielei Firea. Şi toată difuzarea este din bugetul Capitalei! Adică al cetățenilor. Se spune că din cele 17 milioane de euro cheltuite de madam, o mare parte din bani au ajuns la Antene. Culmea, o campanie electorală făcută pe bani publici trecută cu vederea chiar de concurenții la scaunul de primar. Parcă s-ar teme de pandele sau de SRI!

Vezi: Iubitul Danei Budeanu: “Când facem sex, ea nu vrea să stea nici deasupra, nici dedesubt, ci în spate!”

Nu mai departe decăt la jumătatea săptămînii, Mihai Gâdea a adus marea sa descoperie în studio. Este vorba de noua vedetă a Facebook-ului, o modistă numită Dana Budeanu. Starleta de pe Facebook a poposit în studiul lui Mihai Gadea ca și cum Antena 3 ar fi coborît în mahalaua mai de lux din Moșilor spre a ne spune că ea promovează ”pe moca” pe ”Gabi!

Vezi: Firea vrea să o pună pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare

-Mă, Gabi este ”mișto”, nu ca adversarii ei care n-au dovedit nimic!

Vizibil îmbătată de succesul stilului flecar pe internet, Dana Budeanu s-a avîntat în politica bucureșteană, fericită că a fost invitată să pună umărul și coapsele la dezvoltarea accelerată a Capitalei! sursa: Cotidianul.ro

Vezi: Dana Budeanu către Mihai Gâdea: “Fătălăule, nu ți-e ruşine să vii la emisiune vopsit la fel ca mine?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *