Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

dana budeanu despre certificatul verde 742174

Mircea Badea a combătut-o pe Dana Budeanu cu propriile ei arme.

În octombrie 2021, Dana Budeanu, care spunea că totul este o mascaradă în materie de pandemie, cerea tratament pentru tinerii de la ATI infectați cu noul coronavirus.

„Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm”, scria Dana Budeanu pe Instagram în urmă cu două luni.

Atunci, Mircea Badea, când a văzut că Dana Budeanu cere tratament pentru coronavirus, spunea: „Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa? De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a spus Mircea Badea.

În legătură cu acest subiect, Mircea Badea i-a adresat o întrebare, miercuri seară, la Antena 3, Danei Budeanu, în emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea. Iată replicile:
Mircea Badea: Dumneavoastră căutați, la un moment dat, pe Instagram, Tocilizumab. Nu vă supărați, dar pentru ce? Pentru mascaradă?

Dana Budeanu: Da, păi este unul dintre tratamente.

Mircea Badea: Păi și mascarada se tratează cu Tocilizumab? Sau cu acest medicament se tratează o boală?

Dana Budeanu: Se tratează anumite stadii ale acestei… acestei… mă rog, acestei infecții.

Mircea Badea: Care infecție? Mascarada?

Dana Budeanu: Da, este o mascaradă. Ce legătură are una cu alta?

Mircea Badea: La mascaradă se dă Tocilizumab?

Dana Budeanu: Da, se dă și Tocilizumab și multe altele.

Mircea Badea: Atunci este în regulă. Voiam doar să știu ce se dă la mascaradă.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.