Dana Budeanu, acuzată de “mahalagioaica” Oana Lovin că „are legături cu generali”!

Activista PSD Oana Lovin a acuzat-o pe Dana Budeanu, cea mai buna prietena a Gabrielei Firea, ca primeste „informatii de la generali” si ca o defaimeaza. Lovin a fost si ea alaturi de Gabriela Firea, fiind chiar angajata pentru o luna la televiziunea controlata de Florentin Pandele, Metropola TV.

„Daca doamna Budeanu primeste informatii de la generali in care i se spune ca eu ‘si cu ailalta’ suntem opozitie controlata de servicii… sa ma fereasca Dumnezeu. Dupa ce ca suntem putini, sa te apuci sa zici, tu, Dana Budeanu, sa spui de noi ca suntem platite de opozitie, asta nu-i adevar. Va ia banii degeaba, va spun. Ca reuseste sa o faca, bravo ei! Eu nu mi-am permis sa va cer bani.

Citiți și:  VERDICTUL Danei Budeanu: Simion va fi urcat în grad pentru că...

(…) Amenzile le platim noi, unele le contestam. Am tacut cat am putut vizavi de Dana Budeanu, dar sa te apuci sa minti si sa iei si bani sustinand ca numai tu spui adevarul? Asta a fost picatura chinezeasca. Din fotoliu, picior peste picior, este foarte usor sa comentezi. Cum vrem sa se schimbe ceva, sa-i dam bani si sa ne uitam pe aplicatia ei? Daca ea are informatii de la generali, sa ne spuna exact unde suntem inrolate, eu si cu Cerva. Unii zic ca SIE, altii ca SRI, vreau sa stiu cine ma controleaza”, a spus Lovin intr-un live pe Facebook.

Citiți și:  Dana Budeanu: 3 motive pentru care certificatul verde NU va funcţiona

Si Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, le-a acuzat pe Lovin si Cerva ca sunt „mahalagioaice”.

„Nu exista agenti electorali mai buni pentru Clotilde Armand decat Oana Lovin si Codruta Cerva. Mahalaua lor o spala pe mahalagioaica frantuzoaica mai bine decat orice sapun cu eficienta verificata si probata de cercetatorii britanici”, a scris Ciutacu pe Facebook., potrivit Aktual24.ro.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *