Dan Voiculescu, ridiculizat de Vocea Rusiei: Sa il puna Obama sef la CIA

Daca Basescu este „agent de influenta” al Rusiei, asa cum sustine Antena3, atunci CIA si NSA lucreaza degeaba, deci trebuie demarata urgent o petitie on-line prin care sa se ceara ca Dan Voiculescu sa fie pus sef la CIA, deoarece a reusit sa deconspire un „agent rusesc”, se arata intr-un editorial al publicatiei Vocea Rusiei.

Autorul catalogheaza drept roman science fiction scandalul „Basescu – agent Gazprom” declansat de Antena3 si care o are ca protagonist principal pe Ioana Basescu.

„Numarul martorilor dispusi sa spuna ‘eu am fost fortat de un angajat al companiei NIS (Gazprom) sa semnez actele numai la Ioana Basescu’ este egal cu zero”, se arata in articolul publicat de Vocea Rusiei.

Autorul mai spune ca „Basescu a reusit o performanta formidabila si absolut incompatibila cu presupusul rol de ‘agent rusesc'”, aceea de a intarzia demararea constructiei SouthStream, ridicandu-i costurile de constructie cu milioane de euro, in defavoarea Gazprom.

Citiți și:  Decizie fără precedent. STARE DE URGENTA la granița României

„Ce cauta baza de la Deveselu intr-o tara condusa de ‘agentul Basescu’? Din nou, nicio explicatie rationala. Doar tipete disperate ‘Basescu, KGB, rusii!’ care se aud din studiourile Antena 3”, se mai intreaba autorul articolului.

„Daca Basescu este intr-adevar ‘agent de influenta’ al Rusiei, atunci concluzia care se impune este ca CIA si NSA lucreaza degeaba, nefiind capabili sa-si dea seama de lucrurile care sunt ‘evidente’ pentru Mihai Gadea. Trebuie demarata urgent o petitie on-line prin care sa se ceara ultimativ ca Barack Obama sa-l puna pe Dan Voiculescu sef la CIA, deoarece a reusit sa deconspire un ‘agent rusesc’ pe care l-au sustinut din rasputeri toate serviciile occidentale, in ciuda faptului ca a fost demis prin vot popular”, mai argumenteaza acesta, exprimandu-si opinia ca „intregul spectacol este o incercare disperata a lui Dan Voiculescu de a nu ajunge la inchisoare”.

Citiți și:  Decizie fără precedent. STARE DE URGENTA la granița României

„Insa o asemenea ‘strategie de aparare’ garanteaza ca va ajunge dupa gratii. Americanilor nu le pasa de instrumentele expirate, iar felul in care Dan Voiculescu se sacrifica pentru interesele lor este admirabil, desi stupid. Probabil, americanii vor avea grija ca celula sa-i fie la fel de confortabila ca cea a lui Adrian Nastase”, conchide autorul articolului.

Sursa: Ziare.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.