Dan Voiculescu explodează! Dezvăluiri despre Antena 3 și PSD:

Dan Voiculescu explodează și apără postul Antena 3 în urma criticilor propagandiștilor. Deși nu se mai află la conducerea televiziunii, acesta se interesează non-stop de soarta sa.

„Încă de pe vremea suspendatului, când primea ordin sau intra în criză de rating, maşina de propaganda folosea manipularea cu Voiculescu, Antena 3, PSD, justiţie. În timp, s-a dovedit că, presiunile asupra justiţiei erau făcute – şi, foarte probabil, încă mai sunt făcute – exact de cei care mă acuzau pe mine.

Eu, şi atunci şi acum, mi-am dorit să se facă dreptate, justiţie corectă şi transparentă. Dacă ăsta este un păcat, mi-l asum deschis, “fără presiuni” şi cred că toată lumea de bună credinţă a înţeles cum stau lucrurile.

Cu toate acestea, simpaticii propagandişti au reluat şi azi, spontan sau la ordin, aceeaşi veşnică dezinformare. Pretextul invocat: Antena 3 a criticat recent PSD. Ceea ce înţeleg că nu e deloc bine. Dar şi când nu-l critică, nu e bine. Și, în general, de câte ori Antena 3 face rating, pentru unii, nu-i bine.

Frustrarea naşte excese care, perpetuate, frizează ridicolul”, scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.