Dan Vîlceanu, tras de urechi de premierul Ciuca pentru că a criticat public doi miniștri PSD

Premierul Nicolae Ciucă i-a reproșat miercuri în ședința de guvern ministrului PNL al Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, faptul că i-ar fi criticat în public pe doi miniștri PSD, au declarat pentru G4Media surse politice.

E vorba despre declarațiile lui Vîlceanu de luni seară, chiar de la guvern, când ministrul liberal i-a criticat pe Marius Budăi (ministrul Muncii) și Alexandru Rafila (ministrul Sănătății) pentru gradul slab de absorbție a fondurilor europene.

Vîlceanu a declarat că există o slabă absorbţie a fondurilor europene la Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii şi a adăugat că ar fi profund recunoscător miniştrilor social-democraţi Marius Budăi şi Alexandru Rafila să acorde mai multă atenţie acestui aspect. El s-a oferit să îl ajute pe Marius Budăi în legătură cu optimizarea unor aspecte privind PNRR, dacă acesta i-o va cere.

Citiți și:  Agitatie pe scena politica pe certificatul verde! Rafila a făcut anunțul pe care nimeni nu-l aștepta

În ședința de guvern miercuri, și vicepremierul PSD Sorin Grindeanu a spus că e o premieră ca un ministru să critice public alți colegi din guvern.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Dan Vîlceanu (PNL) este un apropiat al președintelui PNL Florin Cîțu.

Sursa: g4media.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.