Dan Puric, un nou ATAC HALUCINANT: „România e planificată”. Derapaj în direct la TV


Celebrul actor Dan Puric lansează un atac la adresa OMS în ceea ce privește informațiile pe care le deține despre Coronavirus.

Dan Puric consideră că sunt lucruri mult mai periculoase decât Coronavirus. Actorul lansează un atac puternic la adresa conducerii, dar mai ales a OMS, și susține că „virusul ideologic” este mult mai periculos decât cel „chinezesc”.

„Cum e posibil ca o organizație națională a sănătății să aibă în două săptămâni, indicații contradictorii pe care o minte primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alți viruși”, a afirmat Dan Puric,

„S-a făcut ceva care tu să nu te mai poți apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om (…) Nu vă dați seama că România e planificată?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă.

OMS s-a făcut de râs cu pandemia”, a spus Dan Puric.

„Sunt copil de medici – în familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu – problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate, și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen”, spune Dan Puric, comparând funeraliile făcute de acei oameni în costume albe cu personajele sinistre de la carnavalul din Veneția , „cu scopul de a speria lumea”.

Revoltat de modul în care autoritățile gestionează problema, actorul își continuă atacul.

„Dar ei au profitat, pe dedesubt băieții continuă liniștit o politică de subminare a identității morale a poporului român – aici este problema!”, a spus Dan Puric.

„Este un atac decisiv asupra poporului român! Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea”, a concluzionat acesta.

„Este o țară condusă de pirați! Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea. Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi”, a conchis actorul în intervenția sa în direct la la Antena3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Trebuia sa -si faca propaganda si acest „supercrestin ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.