DAN PURIC dă de pământ cu SHOWBIZ-UL ROMÂNESC! “Se cultivă STUPIDITATEA, AROGANŢA, PARVENITISMUL şi un soi de DEGRADARE!”

dan-puric-300x199

În cadrul unui interviu care a fost difuzat la emisiunea “Draga mea prietenă”, de la Kanal D, renumitul actor Dan Puric a comentat cea ce se întâmplă în showbiz-ul românesc.

“Perioada interbelică era foarte frumoasă, numai că erau alte femei.Astăzi, ies la suprafaţă fete fără lume interioară, fără biografie, le vezi din privire că n-au nimica şi se cultivă stupiditatea, aroganţa, parvenitismul şi un soi de degradare… Cred că este şi un soi de program de degradare în showbiz-ul românesc, ca să arate în ce hal suntem”, a afirmat Dan Puric.

“La noi nu apare mama, nu apare femeia cinstită, nu apare femeia cu lumea ei”, a adăugat el.

Actorul şi-a spus părerea şi despre “fenomenul Bianca Drăguşanu”:

“Nu e ea de vină, săraca. Sunt (n.r. Bianca şi Victor Slav) doi tineri care s-au căsătorit şi au nişte probleme. E cuplu, ce te bagi cu televiziunea în viaţa lor? Iar ei, am văzut ultima oară, au încercat să se apere. Nu au voie, nu e ştire naţională aşa ceva. În ţara asta se fură… dacă ei vor, înseamnă că i-a atins degradarea. Nu trebuie să mai discutăm despre acest lucru pentru că îl dezvoltăm şi săracii îi încurajăm. Trebuie să îi compătimim. Ei nu mai au viaţă interioară”. – Sursa: Yahoo

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *