fbpx
GENERAL

Dan Negru este REVOLTAT: „Suntem ipocriți ! Va învinge chiloțăreala?”

dng

Cunoscutul muzicolog şi realizator radio-TV, Iosif Sava ar fi împlinit anul acesta pe data de 15 februarie, vârsta de 86 de ani. Ca semn de omagiere a regretatului mi’uzicolog, prezentatorul Dan Negru a scris pe pafina sa de socialitare despre momentul când acesta l-a văzut ultima oară pe Iosif Sava.

Mai jos redăm postarea lui Dan Negru:

“Văd acu’ un program omagial Iosif Sava și văd intr-un tabloid titlul “Maestrul Sava ar fi împlinit azi 86 de ani “.

Suntem ipocriți !

N-o spune nimeni că pe Iosif Sava l-au concediat fără măcar sa-l fi anunțat înainte. Cristian Țopescu, relatare despre Iosif Sava

Mi-a povestit Cristian Țopescu că a incercat să-i organizeze in biroul lui o mică festivitate de rămas-bun si că a cumpărat un tort si o sticla de Cola la 2 litri de la o cofetărie din Dorobanți.

Când Iosif Sava a intrat in birou și i-a văzut pe cei 3-4 oameni adunați acolo, s-a întors fără sa spună un cuvânt si a plecat.

Așa a ieșit Iosif Sava din televizune !

A murit la scurtă vreme din cauza unei infectii pe care a luat-o in spital.

Azi are o piațetă in centrul Bucureștiului care-i poartă numele și busturi omagiale…

L-am întâlnit ultima dată intr-un lift din TVR cănd mă pregăteam sa prezint un festival Mamaia și când m-a întrebat cu o voce bubuitoare: “Credeți, d-le Negru, că va învinge chiloțareala ?”, este mesajul prezentatorului TV.

Iosif Sava a fost unul dintre cei mai cunoscuți muzicologi și realizator radio-TV. A rămas cunoscut publicului larg în urma celebrelor sale „Serate Muzicale”, emisiuni difuzate de TVR din anii ’80, până în 1996.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.