Dan Diaconescu, arestat pentru PEDOFILIE! Urmeaza bucătarul PSD?

Dan Diaconescu, acuzat de două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile

Dan Diaconescu este acuzat, în dosarul în care este reținut pentru 24 de ore, de două infracțiuni de act sexual cu un minor și cinci infracțiuni de folosire a prostituției infantile, conform unui comunicat transmis vineri dimineață de IPJ Constanța.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București. La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, ar fi săvârșit două infracțiuni de act sexual cu un minor și 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile”, transmite IPJ Constanța.

„Astfel, în perioada septembrie 2020– septembrie 2021, acesta ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, care, pe parcursul comieterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani. La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele bărbatului, respectiv în municipiile București și Constanța. În urma activităților, au fost ridicate mai multe medii de stocare și dispozitive electronice”, mai precizează IPJ Constanța.

Citiți și:  Implicarea Romaniei in bombardarea ilegala si neprovocata a Serbiei de catre NATO in 1999

La data de 7 aprilie, în jurul orei 00.10, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de vineri, acesta urmează a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a declarat, joi seară, că acuzaţia pe care procurorii au adus-o clientului sau este că, acum trei ani, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, prostituate, fără să li se comunice vârsta tinerelor la care se face referire în anchetă. Murărescu a precizat că Dan Diaconescu i-a spus că nu a întreţinut niciodată raporturi sexuale cu prostituate.

Întrebat despre fotografiile în care Dan Diaconescu apare alături de două fete, avocatul său a răspuns: “Asta este singura informaţie pe care vă pot da la modul verificat. E vorba de ziarul Cancan. Acolo apare o fotografie cu Dan Diaconescu şi cu două tinere, cu chipul blurat. Arătându-i această fotografie lui Dan Diaconescu, acesta a spus foarte clar, nici vorbă, era vorba de două refugiate ucrainene. Nici vorbă de aşa ceva. Nu erau două fete în sensul că reţine Parchetul că ar fi avut anumite relaţii. Dan Diaconescu, dacă se plimbă în Constanţa sau oriunde în ţara asta, credeţi-mă, este asaltat de oameni. Mi-a spus că le cunoaşte, cred că stau aproape de locuinţa lui. Ceea ce însă am reţinut este că atât procurorul de caz, cât şi ofiţerii de poliţie judiciară, au spus că în niciun caz de la ei nu au provenit astfel de informaţii. Într-adevăr, am verificat cu unul dintre poliţişti arătându-i fotografia respectivă şi zice că nu e vorba de ele. Deci ceea ce spune Dan se confirmă”.

Citiți și:  "Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat!". Bani găsiți în casa unei șefe de la spitalul județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari și 80 lire

Dan Diaconescu a fost patronul televiziunii de cancan Oglinda TV (OTV) și, ulterior, pe seama notorietății, folosind mesaje extremiste și foarte populiste a fondat Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) care a ajuns la 15% și a obținut 21 de senatori și 47 de deputați la alegerile generale din 2012. Ulterior, parlamentarii s-au răsfirat în alte formațiuni politice, iar PP-DD și OTV au dispărut de pe scena publică.

Vezi si – BUCĂTARUL PEDOFIL. CONSILIER LOCAL DIN PARTEA PSD!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *