Dailymail. CRIMA PASIONALA urmata de SINUCIDERE în Formula 1

Șefa circuitului de Formula 1 Spa a fost împușcată mortal, de soțul ei, alături de amanta sa, în patul conjugal. Ulterior, bărbatul s-a sinucis, cu aceeași armă de foc.

Nathalie Maillet, în vârstă de 51 de ani, a fost împușcată mortal de soțul ei, duminică, în Belgia, după ce a fost surprinsă în pat cu amanta. Ea era CEO al Spa-Francorchamps F1, circuitul de Formula 1 din Belgia, în vreme ce soțul ei lucre tot în sporturile cu motor, după cum relatează dailymail.co.uk

Nathalie Maillet, în vârstă de 51 de ani, a fost găsită moartă alături de iubita ei, Ann Lawrence Durviaux, în vârstă de 53 de ani, în casa celei dintâi din Gouvy, Belgia, duminică. Cele două femei ar fi fost împușcate mortal de soțul lui Maillet, Franz Dubois. După ce le-a omorât, acesta a sunat la poliție și s-a sinucis.

Reprezentanții poliției au anunțat că tratează cele trei decese drept o dublă crimă urmată de o sinucidere. Ei nu au confirmat că ar fi vorba de o crimă pasională, provocată de infidelitate.

„La ora 00:10, cadavrele a două femei și a unui bărbat au fost descoperite de poliție într-o casă din Gouvy, toți trei prezentând răni prin împușcare. Potrivit informațiilor noastre, individul de sex masculin a folosit în mod voluntar arma de foc pentru a ucide ambele femei, inclusiv pe soția sa, înainte de a se sinucide”, au transmis autoritățile.

Se pare că Franz Dubois era la curent cu relațiile lesbiene ale soției sale, iar sexualitatea acesteia era un secret deschis, cunoscută de toată lumea, potrivit DH Sport.

Vestea morții a fost confirmată de colegii femeii
Vestea morții a fost confirmată după ce colegii lui Maillet au constatat că aceasta nu a participat, duminică, la evenimentele din ultima zi ale Ypres Rally, parte a Campionatului Mondial de Raliuri.

Nathalie Maillet a fost CEO al circuitului de Formula 1 de la Spa-Francorchamps din 2016 și a fost implicat în modernizarea circuitului, care a găzduit primul Mare Premiu în 1925.

Despre cei doi soți Dubois – Maillet
Franz Dubois a fost o figură cunoscută în lumea sporturilor cu motor, atât ca proprietar de echipă, cât și ca cofondator al seriei VW Fun Cup. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani și amândoi au avut scurte perioade de timp ca piloți de curse.

Nathalie Maillet a participat la șapte curse de 25 Heures VW Fun Cup și a urcat pe podium de cinci ori, câștigând evenimentul în 2006.

Fostul șef al F1, Jean Todt, i-a adus și un omagiu lui Nathalie Maillet, scriind un mesaj pe Twitter.

„Ea a întruchipat acest loc înalt al sporturilor cu motor. Toate gândurile mele și solidaritatea mea se îndreaptă către familia ei, prietenii și echipele de la Spa-Francorchamps”, a transmis Jean Todt.

O anchetă care implică echipe de criminaliști și experți balistici este în curs de desfășurare.

Sursa: digi24.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *