Daily Mail: Prinţul Charles ar putea deveni Regele României! – NU ESTE O GLUMA, CITITI SI VA CRUCITI!

Articol aparut in Jurnalul Nactional in 2011:

Printul Charles al Marii Britanii, deja cel mai longeviv mostenitor de tron din istoria Regatului Unit, ar putea fi tentat sa se lase incoronat ca rege al Romaniei, scrie Daily Mail. Publicatia porneste de la speculatii din presa si realizeaza unmaterial intitulat „Printul Charles ar putea deveni in sfarsit Rege… al Romaniei”.

„Deci, daca printul Charles se plictiseste sa astepte sa urce pe tronul Marii Britanii, el ar putea fi tentat sa se lase incoronat rege Carol al III-lea”, noteaza tabloidul britanic.

„In pofida reintroducerii democratiei, in ultimii ani s-au inregistrat insa tot mai multe apeluri in Romania penru reinstaurarea monarhiei. Si dupa ce s-a aflat intr-un interviu, cu doar cateva saptamani in urma, ca Charles are legaturi de sange cu Vlad Tepes, numele sau a fost, in mod bizar, aruncat in joc”, mai scrie Daily Mail.

Acest scenariu, scrie ziarul britanic, a fost adus in discutie si cand ministrul Elena Udrea a „zburat la Londra, saptamana trecuta, pentru a se intalni cu Charles”. Daily Mail scoate in evidenta faptul ca aceasta intalnire nu a fost anuntata, insa au fost publicate, ulterior, fotografii, iar „stralucitoarea Udrea a vorbit in termeni laudativi despre printul mostenitor, spunand ca romanii ar trebui sa fie precum Charles, sa aprecieze mai mult tara in care traiesc”.

„Ziarele din Europa Centrala au mers mai departe cu speculatiile”, continua Daily Mail, „spunand ca Charles ar putea sa renunte la tronul britanic in favoarea mult mai popularului fiu William, urmand ca printul sa devina viitorul Rege al Romaniei”.

7 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU