Daily Mail/Jurnalist de top din Hong Kong: O „sursă foarte solidă” mi-a spus că Kim Jong Un a murit


Circulă noi zvonuri care susțin că Kim Jong Un, liderul nord coreean, ar fi murit. Informația e vehiculată inclusiv de un jurnalist de top din Hong Kong, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Vice-director al HKSTV Hong Kong TelevisionShijian Xingzou spune că o „sursă foarte solidă” i-ar fi spus spus că Kim Jonh Un ar fi murit.

Separat, presa japoneză susține că dictatorul nord-coreean se află într-o „stare vegetativă” după ce a fost supus unei operații cardiace.

În cazul morţii dictatorului nord-coreean, Kim Yo Jong, sora sa este posibila sa succesoare, scrie Flux24.

Un analist de la Institutul privat sud-coreean Sejong, Cheong Seong-Chang, consideră că nu sunt probabile eventuale tulburări sociale în cazul morţii lui Kim Jong Un.

Citiți și:  ATROCITATILE făcute de Kim Jong-un, descoperite. Ce s-a intamplat cu cadavrele prizonierilor

Kim Yo Jong are deja o influenţă semnificativă în Guvern, iar majoritatea conducerii de la Phenian este interesată ca familia Kim să rămână la putere, apreciază el.

China a trimis o echipă în Coreea de Nord, incluzând experți medicali pentru a-l trata pe liderul nord-coreean Kim Jong Un, potrivit a trei persoane familiarizate cu situația.

Nu există însă ÎNCĂ nici o dovadă oficială a decesului dictatorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.