Celulele- zombie: detalii teribile despre COVID-19 pe care lumea științifică le caracterizează ca fiind „SINISTRE”


Un studiu recent realizat de cercetătorii de la Universitatea din California aduce detalii pe care lumea științifică le caracterizează ca fiind „sinistre”, potrivit Daily Mail.

Oamenii de știință arata ca infecția cu coronavirus transformă celulele umane în „celule-zombie” și le forțeaza să dezvolte tentacule pentru a se răspândi în corp.

Un studiu condus de Universitatea din California a urmărit publicarea unor imagini microscopice ale acestui proces, pe care chiar biologii le-au descris ca fiind „atât de sinistre”. Imaginile arată celulele infectate care dezvoltă vârfuri asemănătoare cu tentaculele, cunoscute sub numele de filopodia, încărcate de particule virale.

Cercetătorii cred că boala COVID-19 se folosește de tentacule celulare pentru a „naviga” în celule sănătoase, unde își injectează veninul viral. În acest fel, virusul creează tot mai multe celule zombie.

Până acum, cercetătorii au crezut că Covid a funcținat ca majoritatea altor virusuri – prin blocarea pe celule sănătoase și transformarea acestora în „mașini de copiat”. Dar, la persoanele cu sisteme imunitare sănătoase, organismul poate combate majoritatea celulelor de virus și le poate împiedica să se reproducă în cantități mari.

Cea mai recentă descoperire pare să arate că Covid-19 a dezvoltat, la un moment dat în evoluția sa, un plan de back-up pentru a învinge sistemul imunitar. Raportul a fost descris ca un „salt uimitor” în lupta împotriva coronavirusului și poate deschide noi opțiuni de tratament.

Sursa: gandul.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *