Daily Mail, atac la imigrantii romani: Ne-am saturat, domnule Cameron!

Cel mai citit ziar online din Europa, Daily Mail, s-a alaturat cruciadei impotriva imigrantilor romani din Marea Britanie.

Intr-un articol intitulat „Ne-am saturat, domnule Cameron!”, publicatia britanica prezinta rezultatele unui sondaj propriu conform caruia 82% dintre britanici nu vor ridicarea restrictiilor de pe piata muncii in 2014.

„O majoritate zdrobitoare a britanicilor vor ca David Cameron sa sfideze regulile Uniunii Europene si sa mentina restrictiile de pe piata muncii in ceea ce ii priveste pe romani si pe bulgari. Intr-un sondaj de opinie revelator, opt din zece persoane au spus ca nu vor ca acesti cetateni sa primeasca permise de munca in Marea Britanie”, asa incepe articolul postat, vineri dimineata, in primul ecran al site-ului Daily Mail.

Citiți și:  Rusia somează România (VIDEO)

Jurnalistii publicatiei britanice sustin ca, in timp ce oficialii spun ca Marea Britanie va fi data in judecata daca blocheaza accesul imigrantilor, mai multe asociatii de profil avertizeaza ca peste 70.000 de imigranti romani si bulgari vor intra in tara, in fiecare an, incepand cu 2014.

Daily Mail ii atrage atentia premierului asupra faptului ca a promis ca va reduce migratia la zeci de mii de indivizi si nu se tine de cuvant.

In ceea ce priveste sondajul prezentat de Daily Mail, 79% din britanici sustin ca nu considera ca au fost consultati in vreun fel in privinta imigrantilor, 64% spun ca acestia nu au schimbat Marea Britanie in bine si 40% sustin ca imigrantii le-au schimbat in rau comunitatea in care traiesc. 76% spun ca imigrantii au avut un impact major asupra diminuarii sanselor tinerilor englezi de a-si gasi o slujba.

Citiți și:  Putin a pus ochii pe România! Mesaj DUR de la Kremlin: Ne-au înşelat grosolan

Comentariile cititorilor la acest articol sunt pe masura. Cele mai apreciate comentarii sustin ca Marea Britanie ar trebui sa nu permita imigrantilor romani sa munceasca in Anglia si condamna faptul ca premierul David Cameron se supune regulilor Uniunii Europene.

Sursa: Ziare.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.