Dacă România ar intra în război, tinerii nu au motive s-o apere pentru că ţara nu le mai aparţine!

bbe

1. Dacă România va fi atacată din exterior, tinerii români nu au motive să se mobilizeze pentru a-şi apăra țara deoarece nu au ce să apere.
2. Oare politicienii de astăzi cred că merită să-ți dai viața ta de tânăr pentru a apăra avuțiile grandioase agonisite de ei prin furt și înșelăciune de la populația săracă a acestei țări? Se înșeală amarnic. Cine ar face sacrificiul suprem pentru apărarea moșiilor lui Năstase, Băsescu, Elenei Udrea, Mazăre, Oprișan, Hrebenciuc etc. ? NICIUN TÂNĂR!

3. Mulți au afirmat că în România poporul nu mai are ce să apere. Tinerii nu vor să-şi dea viața și nici nu vor să rămână mutilați pentru apărarea intereselor multinaționalelor în timp ce ai noştri conaţionali din Pungești sunt maltrataţi de organele statului în scopuri ordinare: obținerea unor profituri uriașe de către unii care au suficienţi bani să cumpere întreaga clasă politică. Masa largă a populaţiei va rămâne muritoare de foame şi se va transforma într-o mare golaniadă pentru multe generații.
4. Dacă ar fi atacată Spania, Italia, Portugalia, Canada, SUA etc. mulți tineri s-ar înscrie voluntari pentru că ar avea ce apăra acolo: părinții lor! Aceştia muncesc cinstit și le trimit bani lunar ca să poată supraviețui în România noastră coruptă şi strivită de bandiţi.
5. Multor tineri le surâdea ideea unei agresiuni împotriva României, considerând că numai așa ar putea fi eliminați toți trădătorii de neam și țară, toți hoții, pungașii şi  jefuitorii care au făcut praf ţărişoara noastră şi că numai printr-un război ar putea pieri nenorociţii până la ultima suflare.

Citiți și:  Răsturnare de situație! Iohannis cere ca certificatul COVID sa NU fie obligatoriu la locul de muncă

Concluzia discuției este că acest teritoriu, așa cum a fost şi este guvernat/administrat de întreaga clasă politică românească nu mai prezintă nici un minim interes pentru generația tânără a României. Ideea emigrării tinerilor în masă în scopul atingerii unui trai decent, bazat pe respectul acordat cetățeanului de către autorități, a fost esenţială şi temeinic argumentată.

Mă întreb astăzi: oare politicienii noștri, care se ciondănesc zilnic pe chestiuni minore  de tipul „care este mai de drepta sau mai de stânga”, cunosc opiniile și mai ales noua stare de spirit a generației tinere? Dacă, Doamne fereşte, vom ajunge să ne confruntăm cu elementele unui dezastru politico-militar, pe cine s-ar baza politicienii nostril?

Citiți și:  Iohannis pornește robinetul cu bani în România. A semnat decretul DE URGENTA!

Cred cu tărie că România are în primul rând nevoie de o nouă clasă politică, o clasă politică care trebuie să intre în reconciliere cu poporul, o clasă politică care va şti să asculte glasul tinerei generații producătoare de valori pentru că aceasta va oferi mai târziu bunăstarea părinţilor şi bunicilor lor dar şi politicienii de mâine altfel,  România va dispărea complet din istoria Europei.

Autor: Prof. Mircea Vintilescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. O aberatie de articol: 1877 tinerii au plecat la razboi pentru a apara bogatiile celor bogati. La fel si in 1916. Recunosc ca nu au plecat de buna voie. Nici in 1942 taranul de rand nu era fericit ca pleaca la razboi peste Prut. Si atunci tinerii din clasa de jos erau pe linia frontului, iar copii bogatasilor, daca erau inrolati, prindeau posturi caldute pe la comandamente Ce sa faci daca scriem ca sa ne aflam in seama

    • În cele două Războaie Mondiale am intrat pt. românii din afara granițelor exterminați de străini, nu din alt motiv. După dezastrul din 1916 cauzat de trădarea Antantei și de clasa politică greco-fanariotă spoliatoare a țării și ofițerimea lor mizerabilă care a fugit din calea inamicului, s-a refăcut armata și s-au ridicat cadrele românești care au reușit victoriile din 1917, Marea Unire și războiul antibolșevic.

  2. stimati domni sunteti cumva politicieni sau ceva oameni de afaceri care asi fac destule griji pentr-u averile stanse prin "munca cinstita"? haideti sa va explic putin din aceasta mare dilemma .Eu fac parte si sunt mandru de asta dintrun neam poate destul de marisor suntem peste 200 de veri mai bine de jumatate suntm primari din care o suta si 28 daca nu ma ansel suntam plecati an strainatate noi si ma refer la toti cei 200 nu avem pentru ce sa luptam pentr-u Romania .Ce a facut Romania pentr-u noi ? ce am facut noi pentr-u Romania si ma refer la toti cei plecati afara am bagat bani u nemiluita an buzunarele celor de la conducere in ultumi 8 ani aveti idee cati bani au intrat in Romania trimisi de catre noi aia care satui de binele din Romania am plecat printer straini ? va spun eu nu ca var interesa peste o suta treizeci si opt de milioane de euro, nu mai vorbim de lire dolari etc .nu mai vorbiti de prostiile din 1916 sau din cel de al doile razboi mondial toti cei care au fost in acale razboaie au fost obligati in caz contrar erau anchisi sau executati pe motiv de dezertare nu mai vorbiti aiurea no sa se mai vina nimeni sa va apere averile si bogatiile voastre .cu respect adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.