“Dacă Ponta câștiga alegerile, Kovesi și Coldea erau în CĂTUSE! Acum, EL urmează!”

ponta-udrea

Daca Victor Ponta ar fi castigat alegerile prezidentiale nu Elena Udrea ar fi fost in catuse acum, ci sefa DNA Laura Codruta Kovesi si actualul sef al SRI Florian Coldea. Insa, in contextul actual el risca sa fie urmatorul incatusat.

Aceasta este opinia jurnalistului Ion Cristoiu, care sustine ca in scenariul in care Gabriel Oprea ar fi ajuns director SRI, s-ar fi asigurat sa gaseasca ceva pentru a ii inlatura pe Kovesi si Coldea, daca nu in catuse, macar in disgratie.

“Elena Udrea știa că acesta e finalul. Ieșirea în cătușe de la DNA. Știa asta cînd i-a cerut lui Traian Băsescu să-l dea afară pe generalul Florian Coldea, iar Traian Băsescu a aburit-o. Știa că acesta e finalul din clipa în care Klaus Iohannis a cîștigat alegerile.

Dacă le cîștiga Victor Ponta, nu neapărat acum, în februarie, dar oricum în acest an, ieșeau în cătușe Codruța Kovesi și Florian Coldea. Sunt sigur că Gabriel Oprea, căreia i se rezervase postul de director SRI , găsea sau mai degrabă născocea el ceva astfel încît atît Codruța Kovesi, cît și Florian Coldea să-și dea demisia în huiduielile televiziunilor de știri.

Și apoi, mai era și denunțătorul de serviciu Dinu Pescariu.

Între două plimbări cu yahtul la Miami găsea timp să-i ardă un denunț Codruței Kovesi și lui Florian Coldea.

Nu spun că Elena Udrea e nevinovată, deși șmecheria cu denunțătorul de serviciu Dinu Pescariu, care vine să spună ce-i zic procurorii pute rău de tot. Spun doar că eram sigur că Elena Udrea nu se va feri de camerele de vederi, cum au făcut alții”, afirma Cristoiu pe blogul personal.

Acesta sustine ca iesirea Elenei Udrea de la DNA in catuse, inconjurata de jandarmi a fost o strategie pentru a nu o lasa sa vorbeasca, iar inacapacitatea ei de a ajunge la o negociere cu procurorii – informatii pentru clementa – se datoreaza faptului ca DNA a dorit sa o serveasca pe tava opiniei publice in catuse.

“Ba chiar dacă mă gîndesc bine, ghiorțanii de jandarmi, care invocau, în stil românesc, ce cred ei c-ar trebui să aibă în loc de creier- penisul- au avut misiunea să n-o lase să vorbească.

Eram sigur că așa va fi, deoarece, așa cum am scris și zis, Elena Udrea a făcut un excelent joc mediatic din clipa cînd a fost convocată la DNA:

Cel de victimă a lui Florian Coldea. Am auzit în aceste zile și întrebarea de ce nu și-a negociat Elena Udrea situația. Păi cum să negociezi cu cei despre care știi că vor să te vadă Poporul în cătușe?”, precizeaza Cristoiu.

Scenariul sau se incheie cu o previziune – daca Victor Ponta nu cedeaza guvernarea in favoarea unei majoritati condusa de Klaus Iohannis el risca sa fie urmatorul incatusat, sau cel putin urmatoare “victima a sistemului”.

“Stimați concetățeni, stați la locurile voastre! Marți seara, n-a fost nici Justiție.

A fost o răfuială pentru Putere profitînd de faptul că Justiția e oarbă!

Cine va urma?

Cum cine?

Victor Ponta, dacă nu vrea să se dea la o parte și să lase locul Guvernului Majestății Sale, Klaus Iohannis, președintele Republicii!”, conchide Cristoiu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *