Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Dacă erați curioși. Mai nou, cu ce se ocupă Gabriela Firea?

#azil #gabrielaFirea #pandele

Untitled 1000x600 1 1

Și-a dat demisia din funcția de ministru al Familei, apoi l-a luat pe Florentin Pandele la cules de roșii, ardei și vinete. Evident, într-o postare pe Facebook am putut vedea toată isprava.

Le-a urat tuturor săptămână frumoasă și a precizat de unde sunt legumele. Aflăm. De la vecini, unde au fost în… vizită. „În vizită pe la vecini. Săptămână frumoasă vă dorim!”, a scris Gabriela pe Facebook.

Îl vedem la scurt timp și Emil Boc. Nu ne mai mirăm. Primarul se laudă și el, tot cu legume și tot pe Facebook. O fi vreo modă. Nu știm. Cert însă e că Firea se reprofilează. Tot natural, dar nu cu roșii. Despre ce e vorba? Încrezătoare în produsele Fares de la Orăștie, Gabriela Firea vorbește într-o postare despre virtuțile produselor românești.

„Avem si noi produse de bună calitate si cu pret accesibil. Azi m-am oprit asupra câtorva de la Fares Orăștie. Natura este mereu vindecătoare”, e mesajul transmis de Gabriela Firea pe Facebook.

gabriela firea florentin pandele 243x300 1

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.