Dă boala în interlopi! Zeci de dubiosi participă la priveghiul interlopului Emi Pian fără să respecte normele sanitare / VIDEO

Zeci de persoane participă, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, însă niciuna dintre acestea nu poartă mască de protecţie şi nu respectă regulile de distanţare fizică.

Din videoclipul postat pe Facebook de una dintre persoanele care participă la priveghi se vede cum la eveniment participă zeci de persoane fără să respecte normele sanitare.

Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat în urmă cu o zi în Bucureşti. Poliţia încă îl caută pe principalul suspect, membru într-un clan rival.

Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute şi influente clanuri din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost aşteptat cu lăutari şi artificii la ieşirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie şi şantaj.

Vezi si: Învățăturile din puscarie ale veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomagul și cuțitul

Conflictul ar fi izbucnit de la un joc de barbut, Pian fiind înjunghiat de mai multe ori, în plină stradă. A fost transportat la spital unde a murit.

Vezi si: Gloanțe și grenade. Asasinatele dinaintea lichidării lui Emi Pian

Vezi si: Plată şi blestem pentru moartea lui Emi Pian. Cod sinistru al răzbunării în clanul Duduianu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *