Cuvântul “ŢIGAN” a fost INTERZIS în România! Zici “ţigan”, iei amendă 7.000 de euro!

Dacă foloseşti cuvântul “ţigan” când te adresesezi unui rom poţi încasa o amendă de 7.000 de euro. Amenda pentru pronunţarea cuvântului “ţigan” în România s-a mărit, de 12 ori, săptămâna trecută, la presiunea Uniunii Europene, care consideră că drepturile romilor sunt călcate în picioare în ţara noastră.

 

tigani rromi timisoara scandal

Mare atenţie când vă adresaţi unei persoane de etnie romă cu cuvântul “ţigan”. Romii din România pot “aplica” amenzi de maximum 7.000 de euro oricărei persoane care li se adresează cu termenul “ţigan”.

 

Tiganii sunt apăraţi crâncen de statul român şi de Uniunea Europeană, care a obligat Guverul României, vineri, să mărească de 12 ori amenzile pentru cei care pronunţă cuvântul “ţigan”, considerat jignitor şi discriminator la adresa romilor.

Sursa: ExclusivTM.ro

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  România sub dictatura clanurilor tiganesti | Până unde ajung ramificațiile interlope
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Fara Maidanezi
Fara Maidanezi
7 ani in urma cu

natia lor de ciori.

Man
Man
7 ani in urma cu

Poftim tara de cacat. In loc sa isi rezolve lacunele din sistemul de sanatate si cel de invatamant ei au grija boratilor.

Laura
Laura
5 ani in urma cu

bai frate dar ce tot aveti voi cu tara, de ce nu ziceti conducere de cacat? tara e creata de Dumnezeu si e frumoasa, conducerea e plina de japite, si poporul las si nepasator. Tocmai astazi m-am trezit cu unul care sustine ca e din Cluj, Ungaria….la noi in tara toti strainii au drepturi….pana vom pune piciorul in prag odata