“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
CONSPIRATII

Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

ozn

Cutremurul din 1977 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Acesta este cel care a realizat cea mai importantă arhivă de rapoarte privind obiectele zburătoare neidentificate din România. A publicat un material într-o revistă de specialitate, în care vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în data de 4 martie 1977, ora 18:30, cu puțin timp înainte de producerea cutremurului de 7,2 grade ce a zguduit România.

Se pare că undeva în preajma Pădurii Cazacului din Prahova, profesorul Călin Turcu a văzut pe cer o lumină albăstruie, iar în preajma acesteia erau trei discuri luminoase, ce pluteau misterios.

După trei ore de la această stranie observație s-a produs marele cutremur, motiv pentru care ufologii au considerat că ar fi o legătură între apariția OZN-urilor și producerea seismului. Sursa: Antena1

VEZI SI: DOSAR DESECRETIZAT: OZN doborât în Siberia de artileria rusă!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

8 comentarii

  1. Nu facura nimic domne ozeneurille, probabil au depistat ca urma un cutremur si au vrut sa cerceteze..

  2. Nu facura nimic domne ozeneurille, probabil au depistat ca urma un cutremur si au vrut sa cerceteze..

  3. Plecase Pacepa. Cutremurul din securitate nu putea sa nu aiba urmari. Doar ca secu-giurnalistii extremisti de la secu-sri-hexipharma trebuie sa ascunda adevarul CU "STIRI SOC: se pare ca …!

  4. Nu stiu cat de "paranormale sunt OZN urile din moment ce semnalarea lor a devenit deja un fapt banal care face parte din realitatea terestra.Atata doar ca aceste entitati cotidiene sunt foarte eluzive si la nivel oficial nu se stiu multe despre ele.Insa e deja un fapt usor de verificat ca OZN urile apar totdeauna in zonele unde urmeaza sa se intemple ceva deosebit,mai ales evenimente negative.Putem deduce de aici ca intr-un fel pe care noi inca nu putem reactiona,aceste obiecte ale unor alte civilizatii mult mai evoluate decat noi,au modalitati de a prevedea ce s-ar putea intampla.Un exemplu clasic e acel pod de undeva din america in jurul caruia se tot invarteau OZN urile si care curand s-a prabusit.Desigur ei au sesizat fisura care lucra si care in final a dus la dezastru..Cat despre cutremure,cred ca a depista si clasifica tensiunile telurice din scoarta terestra este deja posibil si cu tehnologia terestra.Doar ca…nu e oportuna alarmarea gloatelor.

  5. Nu stiu cat de "paranormale sunt OZN urile din moment ce semnalarea lor a devenit deja un fapt banal care face parte din realitatea terestra.Atata doar ca aceste entitati cotidiene sunt foarte eluzive si la nivel oficial nu se stiu multe despre ele.Insa e deja un fapt usor de verificat ca OZN urile apar totdeauna in zonele unde urmeaza sa se intemple ceva deosebit,mai ales evenimente negative.Putem deduce de aici ca intr-un fel pe care noi inca nu putem reactiona,aceste obiecte ale unor alte civilizatii mult mai evoluate decat noi,au modalitati de a prevedea ce s-ar putea intampla.Un exemplu clasic e acel pod de undeva din america in jurul caruia se tot invarteau OZN urile si care curand s-a prabusit.Desigur ei au sesizat fisura care lucra si care in final a dus la dezastru..Cat despre cutremure,cred ca a depista si clasifica tensiunile telurice din scoarta terestra este deja posibil si cu tehnologia terestra.Doar ca…nu e oportuna alarmarea gloatelor.

  6. Nu facura nimic domne ozeneurille, probabil au depistat ca urma un cutremur si au vrut sa cerceteze..

  7. Nu stiu cat de "paranormale sunt OZN urile din moment ce semnalarea lor a devenit deja un fapt banal care face parte din realitatea terestra.Atata doar ca aceste entitati cotidiene sunt foarte eluzive si la nivel oficial nu se stiu multe despre ele.Insa e deja un fapt usor de verificat ca OZN urile apar totdeauna in zonele unde urmeaza sa se intemple ceva deosebit,mai ales evenimente negative.Putem deduce de aici ca intr-un fel pe care noi inca nu putem reactiona,aceste obiecte ale unor alte civilizatii mult mai evoluate decat noi,au modalitati de a prevedea ce s-ar putea intampla.Un exemplu clasic e acel pod de undeva din america in jurul caruia se tot invarteau OZN urile si care curand s-a prabusit.Desigur ei au sesizat fisura care lucra si care in final a dus la dezastru..Cat despre cutremure,cred ca a depista si clasifica tensiunile telurice din scoarta terestra este deja posibil si cu tehnologia terestra.Doar ca…nu e oportuna alarmarea gloatelor.

  8. Plecase Pacepa. Cutremurul din securitate nu putea sa nu aiba urmari. Doar ca secu-giurnalistii extremisti de la secu-sri-hexipharma trebuie sa ascunda adevarul CU "STIRI SOC: se pare ca …!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.